MasterChef: Κατέρρευσε η Πωλίνα – «Μου είναι δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο»

MasterChef

Δεν μπορούσε να μαζέψει τα δάκρυα η παίκτρια του MasterChef.

Την πιο ευάλωτη της πλευρά στο MasterChef έδειξε η Πωλίνα Βετσίνοβα το βράδυ της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Αφορμή στάθηκε η ψηφοφορία στην οποία και κλήθηκε να προχωρήσει η νεαρή διαγωνιζόμενη της κόκκινης ομάδας.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, η Πωλίνα Βετσίνοβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι όλοι θα με ψηφίσουν. Πιστεύω ότι όλοι θα με ψηφίσουν και επίσης την Δώρα. Την Δώρα και εμένα. Γιατί η Δώρα είναι η Δώρα και εμένα γιατί δεν έχω τόσο κοντινή σχέση με τα παιδιά λόγω ίσως της γλώσσας. Δεν μπορώ να μιλάω πάντα. Δεν μπορώ να κάνω πλάκες, ας πούμε, όπως κάνει ο Βαγγέλης ή ο Δημήτρης. Δεν μπορώ να φωνάζω, γιατί έχω επικοινωνία και μπορώ να μιλάω αλλά δεν μπορώ πάντα. Μου είναι δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο».

«Δεν είμαι πολύ κοντά με κάποιον από το σπίτι. Ναι, ίσως με την Στέλλα αλλά και πάλι είμαστε γιατί μένουμε σε ένα δωμάτιο και μιλάμε πιο πολύ αλλά αυτό. Δεν είμαστε φίλες, δεν είμαστε κολλητές ας πούμε. Αλλά εντάξει, δεν έχω πρόβλημα να είμαι υποψήφια και να μαγειρέψω» παραδέχθηκε η νεαρή παίκτρια του MasterChef, με δάκρυα στα μάτια, για να… επιβεβαιωθεί λίγο αργότερα βγαίνοντας υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Δώρα.