MasterChef: Επέστρεψε και τα σχόλια πήραν φωτιά – «Τι είναι αυτό καλέ;»

MasterChef

Ο νέος "εισβολέας" του MasterChef.

Με την Δοκιμασία του Mystery Box ξεκίνησε η εβδομάδα για το MasterChef κι οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους, ούτως ώστε να δημιουργήσουν μοναδικά πιάτα και να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές, τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η Πωλίνα Βετσίνοβα, ο Παύλος Λούλης και η Γιώτα Λιοπετρίτη δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τις γαστρονομικές απαιτήσεις των τριών chef και κλήθηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό. Κι οι τρεις παίκτες είχαν βρεθεί ξανά στην Δοκιμασία Αποχώρησης κι ήξεραν πολύ καλά τι έπρεπε να πράξουν. Να επιδείξουν υπομονή και στοχοπροσήλωση και να δώσουν έμφαση στην λεπτομέρεια, που θα έκανε την προσπάθειά τους να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες.

Ο παίκτης που δεν απέδωσε τα μέγιστα και βρέθηκε ένα βήμα πριν από την αποχώρηση από το MasterChef, ήταν η Γιώτα. Ωστόσο είχε μία ακόμα ευκαιρία να παραμείνει στον διαγωνισμό, αν κατάφερνε να «εξοντώσει» μαγειρικά τον εισβολέα αυτής της εβδομάδας. Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος από το MasterChef 2022 ήταν αυτός που εμφανίστηκε στο πλατό και πάλεψε για να διεκδικήσει ξανά μία ποδιά.

Μάλιστα, κατά την άφιξή του ο εξώστης δεν σταμάτησε να σχολιάζει. «Τι είναι αυτό καλέ;» απόρησε ο Νίκος Κ. με την Στέλλα να τον επαναφέρει στην τάξη: «Σουτ μην μιλάς έτσι για το παιδί. Μαγειρόφατσα… Θα φανεί στο χειροκρότημα»