MasterChef: Αλέξανδρος κατά Πορφύρη – «Ο τύπος είναι σίχαμα»

MasterChef

MasterChef: Οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί του Αλέξανδρου για τον Πορφύρη.

Μία δυνατή κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξανδρο και στον Γιώργο στο MasterChef. Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος, η αιτία για να ξαναβγούν τα μαχαίρια μεταξύ τους ήταν η Γιώτα. Ο Γιώργος Πορφύρης πιστεύει ότι ο Αλέξανδρος είχε συνωμοτήσει στην προηγούμενη ομαδική με τον Παύλο, για να τη βγάλουν υποψήφια.

Ο Αλέξανδρος βλέπει με καχυποψία και την κίνηση του Κωνσταντίνου Κόκοτα να τον συμπεριλάβει στην ομάδα του. Κατά τα λεγόμενά του, αν το έκανε εσκεμμένα είναι γιατί τον δασκάλεψε ο φίλος του ο Πορφύρης, τον οποίο χαρακτήρισε γλίτσα, τσόφλι και σίχαμα.

«Ο Κόκοτας με κοιτάει ενοχικά. Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλό παιδί ο Κώστας. Θα με στεναχωρήσει άμα είναι σε αυτό. Παρ’ όλα αυτά θα τον δικαιολογήσω, αν όντως το έχει κάνει, γιατί είναι πιο μικρός και έχει να κάνει με έναν τύπο, ο οποίος είναι μεγάλη γλίτσα, μεγάλο τσόφλι. Ο τύπος είναι σίχαμα», ήταν οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί που απέδωσε στον Πορφύρη ο Αλέξανδρος στο MasterChef.

Ο Αλέξανδρος έγινε έξω φρενών και ξεστόμισε μερικά «γαλλικά» με αποδέκτες ορισμένους παίκτες που έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ. Δε θέλησε τέλος να τους ονοματίσει, αλλά ήταν σαν να φωτογράφιζε τη Μαρία Μπέη.