Μαίρη Αργυριάδου: «Έχουν εκσφενδονιστεί τραπέζια, καρέκλες, τασάκια στα κεφάλια ανθρώπων»

Αργυριάδου Μελέτη

"Κι εγώ έχω ζήσει τέτοιες άσχημες συμπεριφορές. Δυστυχώς, αν δεν έχεις απτά, χειροπιαστά παραδείγματα, δεν μπορείς απλά να εκσφενδονίζεις κατηγορίες", σημειώνει η δημοσιογράφος.

Για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για τα «κακά παιδιά» της ελληνικής τηλεόρασης τοποθετήθηκαν η Μαίρη Αργυριάδου και η παρέα του Breakfast@Star.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία τόνισε πως, εάν είχε μεγαλύτερη σταθερότητα στη δουλειά, θα ονομάτιζε κι εκείνη πρόσωπα και καταστάσεις, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να το κάνει στο μέλλον.

«Το νομικό πλαίσιο είναι ο λόγος σου εναντίον του άλλου. Αν δεν έχεις απτά, χειροπιαστά παραδείγματα, δεν μπορείς απλά να εκσφενδονίζεις κατηγορίες», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου επί του θέματος.

«Όταν δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι, δεν μπορείς να μιλήσεις για αυτό. Δεν μπορώ να πω ότι αυτόν δεν τον χωνεύω, γιατί απλά δεν τον χωνεύω», τονίζει η δημοσιογράφος.

«Αυτό το έχουμε σκεφτεί όλοι, ότι δεν είμαστε αρκετά δυνατοί. Μπράβο στη Νάνσυ, το τοποθετεί ακριβώς όπως είναι», παρατηρεί από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

«Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Άλλος από δω μπαίνει από δω βγαίνει, άλλος τα παίρνει πιο βαριά», σχολιάζει η Μαίρη Αργυριάδου.

«Έχουμε ακούσει να εκσφενδονίζονται αντικείμενα στα κεφάλια ανθρώπων. Καρέκλες, τασάκια, τραπέζια, βρισίδια. Κι εγώ έχω ζήσει τέτοιες άσχημες συμπεριφορές. Κάθε άνθρωπος σε τι μπορεί να ανταπεξέλθει είναι διαφορετικός. Αυτό δεν ελαφραίνει την πράξη του κακοποιητή, είναι κατάπτυστο αυτό ως συμπεριφορά», επισημαίνει σε άλλο σημείο η Μαίρη Αργυριάδου.