Νάνσυ Παραδεισανού: «Κάποια στιγμή θα μιλήσω κι εγώ για πρόσωπα και πράγματα»

Νάνσυ Παραδεισανού

"Όλοι αυτοί - που είναι υπέροχοι και καταπληκτικοί - δεν πρέπει κάποια στιγμή να μάθει ο κόσμος ότι δεν είναι αυτό το πραγματικό τους πρόσωπο;", δηλώνει η γνωστή δημοσιογράφος.

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε η Νάνσυ Παραδεισανού. Τη γνωστή δημοσιογράφο συνάντησε η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για τα «κακά παιδιά» της ελληνικής τηλεόρασης και των media.

«Ξέρω σε ποιους αναφέρεται η Ελεονώρα, το έχω συζητήσει μαζί της και τώρα και παλαιότερα. Δεν ξέρω σε ποια άτομα αναφέρεται για τον Πρωινό Καφέ, ούτε ποια ήταν τα κακά παιδιά τότε. Έχει ενδιαφέρον όμως να ψάξουμε πού βρίσκονται σήμερα όλοι αυτοί», είπε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Αναρωτιέμαι: όλοι αυτοί – που είναι υπέροχοι και καταπληκτικοί – δεν πρέπει κάποια στιγμή να μάθει ο κόσμος ότι δεν είναι αυτό το πραγματικό τους πρόσωπο; Πρέπει», συμπληρώνει η δημοσιογράφος.

«Εγώ χαίρομαι που η Ελεονώρα μιλάει και σπάει ό,τι ταμπού μπορεί να υπάρχει. Αν πατούσα λίγο πιο σταθερά στα πόδια μου από άποψη καριέρας, θα μιλούσα. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα το κάνω, θα μιλήσω για πρόσωπα και πράγματα», σημειώνει η Νάνσυ Παραδεισανού στη συνέχεια.

«Δεν έχω περάσει κάτι τόσο δύσκολο που να πω: δεν μπορώ να πάω στη δουλειά μου, έχω το στομάχι μου. Οπότε, δεν ξέρω τι θα έκανα σε αυτή την περίπτωση», ξεκαθαρίζει η Νάνσυ Παραδεισανού στο κλείσιμο της τοποθέτησής της.