«Μαχαιριές» για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Μπράβο! Μπράβο! Αμάσητο»!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Όλη η Ελλάδα ξέρει από που εκπορευόταν αυτή η έννοια..." - "Το ξέρουμε οι άνθρωποι της δουλειάς, δεν το ξέρει όλη η Ελλάδα".

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στο Dot και ξεσήκωσε αντιδράσεις με την απάντηση που έδωσε σχετικά με τις φήμες ότι απέλυε κόσμο την περίοδο που εργαζόταν στον Alpha. Η παρουσιάστρια ισχυρίστηκε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και στο Πρωινό έγινε γενικός ξεσηκωμός.

«Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο παιδιά! Αμάσητο! Όλο αμάσητο!», είπε σε έντονο ύφος η Κλεοπάτρα Πατλάκη και συνέχισε: «Αύριο να κάνει εκπομπή και να μου πει έλα, δεν θα πάω! Δεσμεύομαι δημοσίως! Αλλά επιτέλους! Ας βγει κάποιος να μιλήσει να πει «Ναι, με έχεις απολύσει κυρία μου»! Δεν γίνεται να τα λέμε εμείς, εγώ δεν ξαναμιλάω».

[dfp_ads id=236982]

Στην κουβέντα τόνισαν ότι στο πέρασμά της από τον Alpha άλλαξαν όλοι οι συνεργάτες της, εκτός από τον Παύλο Σταματόπουλο. «Έχει μεγάλη υπομονή ο Παύλος Σταματόπουλος…», είπε με νόημα η Φαίη Σκορδά και συνέχισε: «Κάτι που δεν είναι εικασία είναι ο αριθμός των ανθρώπων που δούλεψαν γι’ αυτή την εκπομπή. Εάν μέσα σε 7 μήνες ο αριθμός ξεπερνά τα… πόσα άτομα. 21 αλλαγές σε 7 μήνες δεν είναι λίγο».

«Όλη η Ελλάδα ξέρει από που εκπορευόταν αυτή η έννοια», πέταξε στον αέρα ο Κώστας Τσουρός. «Το ξέρουμε οι άνθρωποι της δουλειάς, δεν το ξέρει όλη η Ελλάδα…», διαφώνησε ο Άρης Καβατζίκης, προκαλώντας την αντίδραση της Κλεοπάτρας Πατλάκη: «Ε καλά, κάποιες δημόσιες εμφανίσεις είχαν γίνει, μην τρελαθούμε!»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λύνει τη σιωπή της για την περίοδο του Alpha!