Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν είχα την εξουσία να απολύω τους συνεργάτες μου στον Alpha»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τι λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για όσα της χρεώνουν και για το χαρακτηρισμό «κακομαθημένο»;

Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φιλοξενείται αυτό το Σάββατο στην παρέα του Dot. στον ΣΚΑΙ. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πώς επιβίωσε στο Survivor, για τη σχέση της με τον Αlpha καθώς και για όλα όσα της χρεώνουν. Ανάμεσα σε αυτά και μια σειρά από απολύσεις στην πρώην τηλεοπτική της στέγη την περίοδο του «Σπίτι μου σπιτάκι μου», για τις οποίες η παρουσιάστρια δηλώνει πως δεν είχε την αρμοδιότητα, αλλά και την εξουσία να τις κάνει πράξη.

«Το κακομαθημένο, δεν πιστεύω ότι θα ήταν ένα επίθετο που θα έβαζα δίπλα στο όνομα μου. Στην αρχή διαστρεβλώθηκαν κάποια πράγματα. Ήμουν ένα πρόσωπο που άρεσε να το συνδέουν με ό,τι το χειρότερο έχει κάνει. Σαν να ψάχναμε και την Lindsay Lohan της Ελλάδος. Δεν θεωρώ ότι ήμουν θύμα, απλά κάποια πράγματα γίνονταν στην υπερβολή τους. Όταν για παράδειγμα πέσει ο καφές εδώ και πεις «Πό πό! Καταστράφηκε! Τον έριξε επίτηδες!», μπορεί να είναι το ίδιο πράγμα με το να πει κάποιος «Λερώθηκε να το καθαρίσουμε». Είναι και ο τρόπος… Αλλά πράγματα χοντρά που μου χρεώνουν για διωγμούς και απολύσεις, σίγουρα δεν είναι πράγματα που με εκφράζουν και που έβαλα το χεράκι μου. Δεν ήταν αρμοδιότητα μου και δεν είχα και όλη αυτή την εξουσία για να το κάνω», αναφέρει συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο DOT.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που εξασφάλισε για εσάς το zappIT:

 Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στο DOT.;

Αυτό το Σάββατο, η αγαπημένη παρέα του Σαββατοκύριακου υποδέχεται στον καναπέ του Dot.,την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια μιλάει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πώς επιβίωσε στο Survivor, για τη σχέση της με τον Αlpha καθώς και για όλα όσα της χρεώνουν. Ο Γιώργος Παπακώστας, ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη, ξεκαθαρίζει την παρεξήγηση με την παρουσιάστρια και αποκαλύπτει τι της αρέσει να της μαγειρεύει. Η Νάνσυ παρέα με τη life coach, Μάρεα Λαουτάρη, μαθαίνει τις τέσσερις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε και να αναζωογονήσουμε το γάμο μας. Εν όψει καλοκαιριού, ο Γιάννης Αποστολάκης φροντίζει για τη διατροφή μας και προτείνει μια θρεπτική σαλάτα με τόνο, φασολάκια και φουντούκια. Τέλος, συνεχίζουμε σε κλίμα καλοκαιριού και μαθαίνουμε ποια είναι τα ιδανικά beachwear που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μια μέρα πριν του Αγίου Πνεύματος, την Κυριακή, ο Χάρης Χριστόπουλος έρχεται καλεσμένος στην εκπομπή για να δώσει τη δική του εκδοχή για το πρόγραμμα που παρουσιάζει και παράλληλα απαντάει σε ερωτήσεις περί γάμου και απιστίας. Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης, άρτι αφιχθείς από τον Άγιο Δομήνικο, μιλάει για την εμπειρία του στο Survivor και εξηγεί πώς αισθάνεται που έγινε ο πιο διάσημος υδραυλικός της Ελλάδας. Η Ελένη Μενεγάκη μπροστά στην κάμερα του Dot. περιγράφει την εμπειρία της στις Κάννες ενώ ο make up artist, Δημήτρης Σταματίου, δείχνει βήμα – βήμα το πιο hot make up που εμφανίστηκε στις Κάννες, το μακιγιάζ της Deepika Padukone. Ο Γιώργος Πανόπουλος επιστρέφει δυναμικά με τις προβλέψεις του σχετικά με την επιρροή του Ποσειδώνα στις ερωτικές μας σχέσεις .

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!