«Λύγισε» η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Mega – «Ντρέπομαι να μιλήσω μετά από εσάς»

Σίσσυ Χρηστίδου

Τα όσα είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη συγκίνησαν τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βγήκε σήμερα ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη. Τα όσα είπε συγκλόνισαν τη Σίσσυ Χρηστίδου, που με δυσκολία κρατούσε τα δάκρυά της.

Αφορμή για αυτή τη σύνδεση ήταν η έκθεση She’s Gone που αποτελείται από ρούχα που φορούσαν δολοφονημένες γυναίκες, και στην οποία έχει δοθεί ένα ρούχο της Ελένης.

«Αυτά τα ρούχα δεν είναι άψυχα, όπως και τα ρούχα όλων των γυναικών και όλων των παιδιών που προβάλλονται στην έκθεση. Αυτά τα ρούχα έχουν ψυχή, έχουν φωνή και αυτή η φωνή θα γίνει ακόμα πιο βροντερή όταν πάμε όλοι μας και γίνουμε αλληλέγγυοι σε αυτή την προσπάθεια καλυτέρευσης της κοινωνίας μας.

Τα ρούχα αυτά της Ελένης δεν είναι μόνο της Ελένης, είναι και της Κάρολαιν, της Ζωής, της Δώρας, της Γαρυφαλλιάς και τόσων άλλων κοριτσιών», είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Ντρέπομαι να μιλήσω μετά από εσάς, δεν έχω κάτι να πω. Είναι τεράστιο το μεγαλείο της ψυχής σας και η δύναμη και το μήνυμα που φωνάζετε μέσα από δω και ελπίζω να ακούγεται και εκεί που πρέπει».