Λιλή Πυράκη για Ελένη Μενεγάκη: «Με στήριξε πάρα πολύ, μου είπε: θέλω να είσαι καλά με τον άντρα σου»

Πυράκη Μενεγάκη

"Η Ελένη δεν θα κάνει χάρη σε κανέναν αλλά την ενδιαφέρει και το προσωπικό. Αυτό το 'χω ζήσει κι εγώ", παραδέχεται η δημοσιογράφος.

Τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε η Λιλή Πυράκη στον αέρα του Breakfast@Star. Η γνωστή δημοσιογράφος, με αφορμή τη συγκινητική εξομολόγηση της Νάνσυς Νικολαΐδου στο MEGA Καλημέρα για τη στήριξη που έλαβε από την παρουσιάστρια, μοιράστηκε κάποιες συμβουλές που είχε δώσει η Ελένη Μενεγάκη και στην ίδια.

«Εγώ έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές μαζί της, γιατί συνεργαζόμασταν και στο ΟΡΕΝ στο παρελθόν. Είχε καεί το σπίτι της ολοσχερώς. Η Νάνσυ, εκτός από δημοσιογράφος, είναι και μητέρα δύο παιδιών, οπότε καταλαβαίνετε ότι ήταν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

«Ήταν να κάνει μία άλλη δουλειά που τελικά δεν ευοδώθηκε, έμεινε για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός χώρου, οπότε και χωρίς σπίτι ήταν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

«Μα δεν ζητούσε κάτι άλλο, δουλειά ζητούσε τότε. Η Νάνσυ είχε πάρει τότε πολλά τηλέφωνα να ρωτήσει εάν υπάρχει κάτι και όταν όλες οι πόρτες σου τάζουν πράγματα που τελικά δεν συμβαίνουν, απογοητεύεσαι και λίγο από το σινάφι σου», σημειώνει από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

«Αν θυμηθώ πράγματα και συζητήσεις από το παρελθόν, περίμενε ανθρώπους του χώρου να τη στηρίξουν», τονίζει η Μαίρη Αργυριάδου.

«Καλές σχέσεις υπάρχουν στην τηλεόραση και πίσω από τις κάμερες, απλά πολλές φορές, επειδή ακούγεται το κακό, τονίζεται κιόλας», σχολιάζει η Λιλή Πυράκη.

«Στην περίπτωση της Νάνσυς, επειδή ήμουν κι εγώ στην Ελένη εκείνη τη χρονιά και πηγαινοερχόμουν από την Αγγλία, αρχικά τη στήριξε ως άνθρωπο και μετά την πήρε στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ τιμητικό αυτό για την Ελένη.

Κι εμένα προσωπικά με στήριξε πάρα πολύ. Δεν είχα κάποια δυσκολία που ερχόμουν από την Αγγλία κάθε 1-1μιση μήνα αλλά θυμάμαι ότι το πρώτο πράγμα που την ενδιέφερε και μου έλεγε ήταν: αν είσαι καλά με τον άντρα σου με αυτό που έχουμε συμφωνήσει. Πάντα θα πάει στο συναίσθημα αλλά θα πάρει τους επαγγελματίες. Δεν θα κάνει χάρη σε κανέναν αλλά την ενδιαφέρει και το προσωπικό. Αυτό το ‘χω ζήσει κι εγώ», παραδέχεται η Λιλή Πυράκη.