«Έσπασε» η Νάνσυ Νικολαΐδου μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη: «Έφερε πάλι τη λιακάδα στη ζωή μου»

Νάνσυ Νικολαϊδου

"Ήταν δώρο Θεού να βρεθώ δίπλα της, στην εκπομπή της" εξηγεί η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα παραχώρησε η Νάνσυ Νικολαΐδου με αφορμή τη συνέχιση της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική συνεργασία με την λαμπερή παρουσιάστρια εξηγώντας την πολύτιμη βοήθεια που αισθάνθηκε από εκείνην.

Ειδικότερα, η Νάνσυ Νικολαΐδου εξομολογήθηκε πως «είναι εμπειρία να δουλεύουμε μαζί. Για μένα η Ελένη είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος, γιατί… Συγκινούμαι, φυσικά, εννοείται… Γιατί είναι από τους λίγους ανθρώπους μου έχουν σταθεί αληθινά. Σε προσωπικό επίπεδο, το επαγγελματικό το αφήνω πολύ στην άκρη. όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό».

«Ήταν πολύτιμη για εμένα αυτή η πρόταση. Ήταν δώρο Θεού να βρεθώ δίπλα της, στην εκπομπή της. Όμως για μένα το μεγαλύτερο δώρο μου ήταν η ίδια. Γιατί, όταν εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι που μου στάθηκαν. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού μετά από 29 χρόνια σε αυτόν τον χώρο. Καλά, δεν στο χρωστάει κανείς για να στο δώσει πίσω. Απλώς ανθρώπινα το λέω, ούτε και είχα και γω καμιά τέτοια απαίτηση».

«Απλώς η Ελένη είναι ο άνθρωπος που ήρθε στη ζωή μου και μου έφερε πάλι τη λιακάδα». «Μου είπε: Εγώ είμαι εδώ για σένα και θα σε στηρίξω» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η Νάνσυ Νικολαΐδου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.