Λιλή Πυράκη: «Είχα μάθει ότι ειπώθηκε αυτό πίσω από κλειστές πόρτες, ευτυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι»

Λιλή Πυράκη

"Παρ' όλα αυτά, δες με, είμαι εδώ, οπότε μάλλον κάτι έκανα καλά", δηλώνει η γνωστή δημοσιογράφος για το επίμαχο περιστατικό.

Τη Λιλή Πυράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου». Η γνωστή δημοσιογράφος, που φέτος συμμετέχει για δεύτερη σεζόν στην παρέα του Breakfast@Star, μίλησε στον ρεπόρτερ Αλέξανδρο Ρούτα, όπου ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, την ομάδα στο πρωινό του Star και τη δική της πορεία στον χώρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην παρέα του Breakfast. Πάντα η δεύτερη χρονιά είναι πιο εύκολη, έχεις βρει τα πατήματά σου. Όλοι αγχωνόμαστε στο τέλος κάθε σεζόν αν θα συνεχίσουμε σε μία εκπομπή ή όχι. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μέρος αυτής της ομάδας», δηλώνει η Λιλή Πυράκη.

«Όταν ήμουν στην Ελένη, ζούσα στην Αγγλία. Ήταν συνειδητή η απόφασή μου να μετακομίσω μόνιμα στην Ελλάδα, την πήρα πρώτα από κοινού με την οικογένειά μου και μετά σε σχέση με τη δουλειά», απαντά η δημοσιογράφος για την απόφασή της να διακόψει τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Πρώτα έληξε η συνεργασία μου με την Ελένη, συζήτησα μαζί της αρκετή ώρα και μετά προχώρησα σε συζητήσεις με το Breakfast. Η Ελένη μοιράζει απλόχερα τις συμβουλές της στους συνεργάτες της καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έχω κρατήσει πάρα πολλά αλλά τα κρατάω για μένα», παραδέχεται αμέσως μετά.

Τέλος, αναφορικά με την αποκάλυψη που είχε κάνει η ίδια στον αέρα του Breakfast@Star την περασμένη χρονιά, η Λιλή Πυράκη επισημαίνει: «Είχα μάθει ότι είχε ειπωθεί αυτό πίσω από κλειστές πόρτες. Παρ’ όλα αυτά, δες με, είμαι εδώ, οπότε μάλλον κάτι έκανα καλά. Δεν έπιασε αυτό και ευτυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι».