Εξερράγη η Λιλή Πυράκη: «Είπαν να μην με πάρουν στη δουλειά γιατί ήθελα κάνω οικογένεια»

Λιλή Πυράκη

Όσα είπε η Λιλή Πυράκη στον αέρα του Breakfast@Star.

Την συνέντευξη του Γιάννη Πουλόπουλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε η ομάδα του Breakfast@Star με την Λιλή Πυράκη να προχωρά σε μια προσωπική εξομολόγηση το πρωινό της Τετάρτης στο STAR. Μάλιστα, η γοητευτική δημοσιογράφος αποκάλυψε πως την απέρριψαν από συνεργασία επειδή ήθελε να παντρευτεί και να κάνει παιδί.

Ειδικότερα, η Λιλή Πυράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν δουλεύεις σε μια εκπομπή, είναι δυνατόν να σου λένε ότι «η εκπομπή είναι πάρα πολύ οικογενειακή για σένα»; Πραγματικά υπάρχει αυτό; Και γω πραγματικά συγκινούμαι και μπράβο του που βγαίνει και τα λέει. Γιατί και γω στην αρχή της καριέρας μου, επειδή ετοιμαζόμουν να παντρευτώ και να κάνω παιδί, άκουσα ότι είπαν για μένα «α, αυτή θα πάει να παντρευτεί και να κάνει παιδί οπότε άστην, μην την πάρουμε». Οπότε πραγματικά μπράβο του που βγαίνει και τα λέει. Και μας συγκινεί και μπράβο του».

«Έχει φτάσει εδώ και με την δουλειά του έχει αποδείξει σε όλους αυτούς ότι και για «οικογενειακή» και για όλες τις εκπομπές είναι. Και για περιβάλλον και για τα πάντα. Είναι υπέροχος» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Λίλυ Πυράκη εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά στο πρωινό μαγκαζίνο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο STAR.