Λιάγκας για Καινούργιου: «Ζει σε ένα άλλο κόσμο»!

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Ακόμα και τη φιλία με την Μαρία την έβλεπε σαν να είναι κολλητές και μπορεί από πίσω η Μαρία να την έβριζε»!

«Με την Μαρία δεν μιλάμε πια. Μερικές φορές μου λείπει πάρα πολύ σαν φίλη. Κάποιες καταστάσεις και κάποιες συγκυρίες μας οδήγησαν ως εκεί, αυτό δε σημαίνει ότι δεν την αγαπάω, ότι δεν τη σέβομαι και ότι δεν την ευγνωμονώ για πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή στο μέλλον πιστεύω ότι θα ξαναμιλήσουμε. Είχαμε δημιουργήσει ένα δίδυμο γυναικείο τηλεοπτικά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το ξαναπετύχω, όλη αυτή τη χημεία, όλο αυτό που έβγαινε. Είναι ένας άνθρωπος που αγάπησα πολύ και το αγαπώ ακόμα», λέει μεταξύ άλλων για την Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity.

Οι φράσεις αυτές ήταν που έβγαλαν τον Γιώργο Λιάγκα από τα ρούχα του: «Αυτά είναι! Οι ψευτοφιλίες και οι λυκοφιλίες της τηλεόρασης!  Εγώ νομίζω, λίγο που ξέρω την Κατερίνα, ότι ζει σε ένα άλλο κόσμο, σε ένα ροζ συννεφάκι. Εγώ την ξέρω, από τις συνεντεύξεις που έχουμε κάνει, με τους έρωτές της που τους εξωτερίκευε, με τον Σαμαρά τότε που τον κυνηγούσε θυμάστε, τώρα είναι ερωτευμένη θα παντρευτούνε. Είναι το κοριτσάκι του μπαμπά, της μαμάς που είναι κάτι αμερικάνικες ταινίες που έπαιζε η Γουίδερσπουν. Ακόμα και τη φιλία με την Μαρία την έβλεπε σαν να είναι κολλητές και μπορεί από πίσω η Μαρία να την έβριζε». 

«Η μία σιχαίνεται την άλλη!», πέταξε την ατάκα η Σάσα Σταμάτη, με την οποία συμφώνησε απόλυτα ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής κατέληξε λέγοντας: «Άλλο να μην βλέπεις πρώην συνεργάτες σου συχνά και άλλο να μη μιλάς καθόλου με κάποιον άνθρωπο που έχεις πληγωθεί από αυτόν και σου έχει κάνει μαλ…!».

//www.youtube.com/embed/uiVdfSf6MZc

Διαβάστε ακόμα:

Έχει απατήσει ο Γιώργος Λιάγκας την Φαίη Σκορδά; 

Γιώργος Παπαδάκης: «Δέχτηκα πρόταση με πολλά λεφτά φέτος το καλοκαίρι»!

Λιάγκας για Μαίρη Φειδά: «Ιλαροτραγωδία»!