Γιώργος Παπαδάκης: «Δέχτηκα πρόταση με πολλά λεφτά φέτος το καλοκαίρι»!

«Τα λεφτά αυτά δεν τα είχα πάρει κάτω από το τραπέζι. Ήταν όλα δηλωμένα, πλήρωνα την εφορία μου».

Χείμαρρος ο Γιώργος Παπαδάκης σε μια απολαυστική συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, μίλησε για όλους και για όλα με τον τρόπο που μόνο ο ίδιος ξέρει.

Το πρωινό του Μάρκου Σεφερλή

Είναι πολύ καλός ο Μάρκος Σεφερλής, αλλά έχω την εντύπωση ότι θέλει χρόνο για να μάθει ο Πρωινό. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τρεις ώρες ζωντανό πρόγραμμα την ημέρα, δεν είναι εύκολο να κάνεις εκπομπή χωρίς να έχεις κείμενο. Εσείς δεν έχετε ούτε κείμενο ούτε τίποτα.

Τα χρήματα που έχει πάρει από την τηλεόραση

Και τα ταξίδια μου έκανα, και το φαγητό το ωραίο μου άρεσε και πήγαινα σε καλά εστιατόρια και δεν ντρεπόμουν που τα έκανα. Τα λεφτά αυτά δεν τα είχα κλεμμένα. Τα λεφτά αυτά δεν τα είχα πάρει κάτω από το τραπέζι. Ήταν όλα δηλωμένα, πλήρωνα την εφορία μου. Δεν τα ζήτησα ποτέ, μου τα έδιναν.

Η πρόταση που δέχτηκε μέσα στο καλοκαίρι

Η τελευταία πρόταση που μου έγινε με τα καλύτερα λεφτά ήταν φέτος το καλοκαίρι, να αναλάβω την πρωινή ζώνη. Μου έχουν δοθεί χρήματα το πόσο θα έπαιρνα σε χαρτοπετσέτα. Όλα τα διευθυντικά στελέχη της τηλεόρασης έχουν πιει ουίσκι σπίτι μου.

Η στιγμή που σκέφτηκε να φύγει από τον ΑΝΤ1

Μια φορά σκέφτηκα να φύγω όταν έκανα στον ΑΝΤ1 μια εκπομπή για έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς να πληρωθώ. Έφυγε η Σεμίνα Διγενή και δεν υπήρχε άνθρωπος να κάνει την ώρα της, την «Κόκκινη Κάρτα». Δεν πήρα δραχμή. Αλλά τότε ζήτησα να έρθουν να με βοηθήσουν δύο νεά παιδιά που χαίρομαι πάρα πολύ για την εξέλιξή τους, Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Μάνεσης.

Η κόντρα με τον Γιώργο Αυτιά

Αυτό είναι πρόβλημα δικό του. Πρέπει να μιλήσει με τον γιατρό του, είναι εμμονή. Λέει και ανακρίβειες. Δεν είχαμε βρεθεί έξω κοινωνικά ούτε όταν ήμασταν μαζί.

Ποιος θα ήθελε να είναι ο τηλεοπτικός διάδοχός του;

Τα παιδιά που δουλεύω μαζί τους.  

//www.youtube.com/embed/1W010IMWdv4

Διαβάστε ακόμα:

Βερύκιος για Παπαδάκη: «Εκείνη την ώρα ο μπαρμπα-Γιώργος…»

Γιώργος Παπαδάκης: «Να πάψει να ασχολείται μαζί μου ο Γιώργος Αυτιάς»!