Λάκης και Λούκας… προκρίθηκαν στην τηλεθέαση!

Διαβάστε: πώς μοιράστηκε η πίτα της χτεσινής τηλεθέασης.

Οι αγαπημένες μας τηλεοπτικές συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα. Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η στιγμή να «κονταροχτυπηθούν' στην αρένα της τηλεθέασης; Ο λόγος για το «Τσαντίρι» του Λάκη και για τον ημιτελικό της Eurovision με τον Λούκας, που βρέθηκαν αντιμέτωποι στo χτεσινό prime time… ή περίπου.

Το «Αλ Τσαντίρι νιούζ» στον Alpha ξεκίνησε δυναμικά στις 21:00, με το πρώτο τέταρτο να έχει συγκεντρώσει ποσοστό 37% φτάνοντας μάλιστα το 50,1% το τέταρτο πριν την έναρξη της Eurovision, στις 22:00 ατη ΝΕΤ. Εκείνο το μισάωρο που ο Λάκης «γευόταν» τα μεγαλύτερα ποσοστά (50,1%- 46,9%), ο ημιτελικός ξεκινούσε με το μάλλον ταπεινό 18,9%. Η κορύφωση στα ποσοστά του διαγωνισμού δεν θα έρθει παρά με την εμφάνιση των Λούκας και Stereo Mike επί σκηνής. Το βαρόμετρο χτυπάει 48,5% και  τα ποσοστά παραμένουν σταθερά υψηλά  μέχρι και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων(43,9%)… Να σημειώσουμε ότι ο Λάκης είχε ολοκληρώσει, λίγο πριν την εμφάνιση του Λούκας, ενώ την ίδια στιγμή ξεκινούσαν στον Αnt1 οι «Ράδιο Αρβύλα» που μάλλον δεν κατάφερε να «κλέψουν» πολλά συγκεντρώνοντας το 14,4%.

Συνολικά, το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 40,8% , ενώ ο ημιτελικός της Eurovision 31,7%. Αλλά στέφονται και οι δύο νικητές…

Όσο για το υπόλοιπο prime time, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα συνολικά ποσοστά στην στήλη μας μετρήσεις.