Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Τι είναι αυτά που ακούμε; Είναι δυνατόν να τα ακούμε το 2023;»

Ελεονώρα Μελέτη

"Δηλαδή εγώ που είμαι 44 και ο άντρας μου δεν έχει πλησιάσει τα 40 ακόμα θα πρέπει να έχω ανασφάλεια και να μην κοιμάμαι τα βράδια;" αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

Σε ένα ξέσπασα προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωινό της Πέμπτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής MEGA Καλημέρα με αφορμή της δηλώσεις που έκανε γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός για τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Μάλιστα, η γοητευτική τραγουδίστρια τοποθετήθηκε στα social media δίνοντας σαφή πάσα στην παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού.

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε πως «συγγνώμη που σας διακόπτω, αλλά τι είναι αυτά που ακούμε; Τον κ. Ραφτόπουλο δεν τον γνωρίζω και δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του, απλά τοποθετούμε επειδή αναφέραμε το όνομα του. Είναι δυνατόν να ακούγονται το 2023 αυτά που ακούστηκαν τώρα; Ότι «ο άντρας θα κοιτάξει και μικρότερες» και «άμα είναι πολύ όμορφος» και «άμα τα έχει με μεγαλύτερη» και «άμα η μεγαλύτερη φτάσει πιο μεγάλη δεν θα μπορεί να κρατήσει τον μικρό γιατί θα έχει ανασφάλειες». Τι είναι αυτά που λέμε; Για ανθρώπους δεν μιλάμε;».

«Περιγράφει δηλαδή τον άντρα σαν ένα ανεξέλεγκτο ον το οποίο είναι έρμαιο των ενστίκτων του και της ομορφιάς του φυλακισμένος που δεν έχει κανένα συναίσθημα και καμία συνείδηση για να συνειδητοποιήσει τι έχει και τι μπορεί να κάνει. Ότι τι; Και η γυναίκα ότι τι;».

«Δηλαδή εγώ που είμαι 44 και ο άντρας μου δεν έχει πλησιάσει τα 40 ακόμα θα πρέπει να έχω ανασφάλεια και να μην κοιμάμαι τα βράδια; Ή ο Θοδωρής θα πρέπει να αρχίσει να ξενοκοιτάει; Δηλαδή αυτό μας λέει αυτή τη στιγμή ο κ. Ραφτόπουλος; Αυτό μας λέει» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη στο ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο στο Μεγάλο Κανάλι. «Με αναστάτωσε, ναι. Με αναστάτωσε και έχει δίκιο η Ειρήνη Παπαδοπούλου που έκανε αυτή την τοποθέτηση».