Ξεσπά ο Τάσος Ξιαρχό για την Νεφέλη Ορφανού: «Τι κάθεται και μπλέκεται με τη ζωή μας;»

Τάσος Ξιαρχό

"Γιατί της δίνουμε βήμα να μιλάει και περνά αυτές τις ιδέες σε άλλους ανθρώπους;" είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στο «Breakfast@Star» και στη Σοφία Μανουσακίδου για τα όσα δήλωσε η Νεφέλη Ορφανού σχετικά με τους ομοφυλόφιλους και τον ντόρο που προκάλεσαν.

«Σε μία τέτοια γυναίκα που είναι από άλλο αιώνα, δεν μπορείς να της πεις γιατί δεν θα καταλάβει. Για αρχή δεν είναι τίποτα τάση και δεν γίνεται κάτι μόδα. Απλά υπάρχει πολύ ανοιχτό το κομμάτι των ομοφυλοφίλων γιατί έχει απελευθερωθεί η ανθρωπότητα. Πλέον δεν ζούνε κρυφά αυτοί οι άνθρωποι. Τι κάθεται και μπλέκεται με τη ζωή μας; Έχουμε παιδευτεί, έχουμε ζοριστεί, έχουμε δυσκολευτεί, έχουμε φάει κλωτσιές, μπουνιές, βρισίδια, σταματάνε τα αμάξια στον δρόμο και σε κοροϊδεύουν και ξαφνικά τα ισοπεδώνουμε όλα τόσο εύκολα;

Γιατί της δίνουμε βήμα να μιλάει και περνά αυτές τις ιδέες σε άλλους ανθρώπους; Μπορεί ένα παιδί να το διαβάσει και να συνδεθεί μαζί της γιατί αυτά είναι κομπλεξικά. Κι άλλοι έζησαν άλλες εποχές, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι πίσω. Βλέπουμε ανθρώπους σε πολύ μεγάλη ηλικία, οι οποίοι δεν έχουν τέτοιες ιδέες και πεποιθήσεις. Εγώ ξέρω γυναίκες που έχουν ερωτευτεί άλλες γυναίκες και έχουν απελευθερωθεί.» είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Η υπερβολική ανάλυση για το τι κάνει ο γκέι και ο στρέιτ, φέρνει τέτοια αποτελέσματα. Αφήστε τη γυναίκα να τα πει, δεν θα ζήσουμε από τα λόγια της κ. Ορφανού» συμπλήρωσε.