Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας για Στάνκογλου – Χρηστίδου: «Είμαστε χώρα της υποκρισίας»

Γιώργος Λιάγκας

«Όταν βγαίνει ο ίδιος ο άνθρωπος και λέει “δεν έχω σχέση με παρουσιάστρια” εκεί το πράγμα τελειώνει, εκεί το βουλώνουμε όλοι και τελειώνει η ιστορία», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Για τον χαμό που έχει γίνει από χθες με τον Γιάννη Στάνκογλου και τη σχέση που φημολογείται ότι έχει με μια παρουσιάστρια, απάντησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο πρωτοσέλιδο της Espresso, που έχει τον γνωστό ηθοποιό, αλλά και τη Σίσσυ Χρηστίδου, με τίτλο «νέος έρωτας».

«Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; Η υποκρισία! Τρελαίνομαι με την υποκρισία. Υπάρχουν σήμερα εφημερίδες και σάιτ που λένε για ένα περιβόητο ζευγάρι. Εγώ δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει. Το έχω ακούσει κι εγώ και γι’ αυτό είπα χθες ότι το έχω ακούσει ότι καιρό υπάρχει το ζευγάρι αυτό. Δεν τους έχω δει με τα μάτια μου. Δεν θα το έπαιζα ποτέ σαν θέμα, το έβγαλαν άλλες εκπομπές και είπα ότι κι εγώ το έχω ακούσει. Δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει.

Οφείλω να πιστέψω τους πρωταγωνιστές, το έναν τουλάχιστον που βγήκε και είπε ότι δεν ισχύει. Βγήκε ο Γιάννης Στάνκογλου στη Σάσα Σταμάτη  και πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος αν δεν ισχύει ή αν ισχύει και δεν θέλει να το πει, δικαίωμά του είναι. Και λέει ότι “δεν έχω σχέση με καμία παρουσιάστρια”. Μπράβο στον κύριο Στάνκογλου και μπράβο και στη Σταματίνα που βγήκε σήμερα και το ανασκεύασε», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Είμαστε η χώρα της υποκρισίας. Το ότι σήμερα υπάρχουν δύο εφημερίδες που έχουν πρωτοσέλιδο το νέο ζευγάρι της πόλης και λένε πότε γνωρίστηκαν, πότε τα έφτιαξαν κλπ… Δεν διαβάζουν εφημερίδα οι άνθρωποι;Εμείς δεν διαβάζουμε εφημερίδα; Εμείς λέμε ότι δεν υπάρχει, με τις εφημερίδες τι γίνεται;».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Όταν βγαίνει ο ίδιος ο άνθρωπος και λέει “δεν έχω σχέση με παρουσιάστρια” εκεί το πράγμα τελειώνει, εκεί το βουλώνουμε όλοι και τελειώνει η ιστορία. Απορώ γιατί κάποιοι ξεκίνησαν χθες να το λένε. Είναι μια φήμη που υπήρχε και την είχα ακούσει κι εγώ».