Κώστας Χατζής: «Με παρουσίαζαν ως ξένο, πότε ήμουν Βραζιλιάνος και πότε Σπανιόλος»

Κώστας Χατζής

"Εγώ σαν γύφτος ξέρω μέρος της δημοκρατίας. Αν ρωτήσεις έναν Έλληνα δεν το ξέρει. Να το ξέρει ο γύφτος και να μην το ξέρει ο Έλληνας; Δεν είναι τρομακτικό;" σχολίασε ο Κώστας Χατζής.

Ο Κώστας Χατζής και ο Γιώργος Κατσαρός βρέθηκαν καλεσμένοι στο The 2night Show το βράδυ της Τρίτης και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην περίοδο που ο Κώστας Χατζής έκρυβε την καταγωγή του για να τραγουδήσει και να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

«Για να τρώμε ένα πιάτο φαγητό, όταν κατέβηκα στην Αθήνα έκανα τον ξένο και με παρουσίαζαν ξένο. Πότε ήμουν Βραζιλιάνος, πότε Σπανιόλος. Έρχομαι από την Λιβαδειά» είπε ο Κώστας Χατζής με τον Γιώργο Κατσαρό να περιγράφει ένα περιστατικό, όπου ο ίδιος γνώριζε ότι ήταν Αργεντίνος.

«Ένιωσα ότι είμαι περιθωριακός από παιδί από το σχολείο. Έχω τεκμηριωμένα επιχειρήματα πως αν στην υδρόγειο υπάρχουν 2-3 λαοί που ξεχωρίζουν, είναι οι Έλληνες, είναι καταπληκτικός λαός, αλλά δεν είχε ποτέ παιδεία από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα… Εγώ σαν γύφτος ξέρω μέρος της δημοκρατίας. Αν ρωτήσεις έναν Έλληνα δεν το ξέρει. Να το ξέρει ο γύφτος και να μην το ξέρει ο Έλληνας; Δεν είναι τρομακτικό;» κατέληξε.