Κώστας Αποστολάκης: «Δεν ξέρω γιατί γίνεται τόσος ντόρος με την προσωπική μου ζωή»

«Έζησα και την πλέμπα και τώρα είμαι cool»

Ο ηθοποιός Κώστας Ασποστολάκης έχει απασχολήσει αρκετά τα περιοδικά το τελευταίο διάστημα μέσα από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την συμπρωταγωνίστρια του Πηνελόπη Πλάκα. Ο ίδιος μιλώντας στο Πρώτο Θέμα και τη ζωή Δημητρίου λέει…

«Είμαι 45 χρονών. Δεν έχω καμια σχέση με το lifestyle και δεν ξέρω γιατί γίνεται τόσος ντόρος με την προσωπική μου ζωή. Δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Τι θα πει πουλάει; Αυτοί που ασχολούνται με τις προσωπικές ζωές πιστεύουν ότι οι ζωές των άλλων είναι πιο ενδιαφέρουσες από τις δικές τους. Ξέρεις ότι αποφοίτησα το ’90 από τη σχολή, δουλεύω από το ’93 και οι δημοσιογράφοι ασχολούνται μαζί μου τα τελευταία χρόνια; Αν και οφείλω να προσθέσω ότι μου έχουν φερθεί καλά. Πριν από πέντε χρόνια κανένας δεν ασχολούταν με το όνομά μου. Τριάντα δευτερόλεπτα συμμετοχής σε μια διαφήμιση της Nova το 2005  όπου έκανα έναν Κρητικό, στάθηκαν αρκετά για να αρχίσει να χτυπάει το τηλέφωνό μου ασταμάτητα. Όλοι οι φτασμένοι πρωταγωνιστές με ζητούσαν στο θίασο τους. Ο Αθερίδης, η Ράντου, ο Μπέζος, ο Φιλιππίδης… Εγώ είχα πίσω μου 14 έργα ρεπερτορίου εν τω μεταξύ. Μπορεί να φαίνεται άδικο αλλά δεν είναι. Καλλιεργήθηκα μέσα από τα έργα ρεπερτορίου σε θέατρα των 80 και 100 ατόμων. Έτσι έπλασα τον εαυτό μου θεατρικά. ¨Εκανα υπομονή και χωρίς έπαρση – πιστεύτω ότι λαμβάνω τα οφειλόμενα. Δεν είναι τίποτα θέμα τύχης. »

Πριν από την επιτυχία στις θεατρικές σκηνές ο ηθοποιός εργαζόταν το βράδυ για τα προς το ζην…

«Ζούσα 25 χρόνια στη νύχτα. Αλλά τη σταμάτησα μπας και βρω λίγο χρόνο για μένα. Τι να πρωτοθυμηθώ; Δούλευα dj σε μια μεγάλη ντίσκο, την Doomsday στη Βουλιαγμένης το ΄88. Ήμουν 18 χρονών και ερχόντουσαν τα Λύκεια για σχολικούς χορούς. Πολλές εμπειρίες. Μετά άνοιξα το «ΟΚ». Με ζούσε η νύχτα. Ξέρεις ότι οι περισσότερες δουλειές δεν κλείνονται στα γραφεία παραγωγής αλλά στα μπαρ; Στο «Zazzium γνώρισα τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη κι έτσι πήρα το ρόλο στη «Ζωή της Άλλης». Είναι μποεμ η ζωή τη νύχτα. Αλλά και σκληρό ότι μετά από διπλές παραστάσεις τα Σαββατοκύριακα να πρέπει να δουλεύεις μέχρι τα ξημερώματα στο μπαρ. Σήμερα πίνω το ποτάκι μου κάθε βράδυ κι έτσι παίρνω μια τζουρίτσα από την παλιά ζωή μου.

Αυτή την περίοδο…

«Ψυχολογικά και επαγγελματικά είμαι στα καλύτερα μου. Περνάω μια έντονη δημιουργική περίοδο.Έζησα και την αποτυχία. Δεν είμαι όμως 22 χρονών να αρχίσω να τρελαίνομαι από τη δόξα. Έζησα και την πλέμπα και τώρα είμαι cool. Ξέρεις τι έμαθα; Ότι τα πάντα είναι θέμα χημείας και στη δουλειά.»

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Αποστολάκης: «Ο Μάρκος είναι ένα φαινόμενο»

Απίστευτες βωμολοχίες του Κώστα Αποστολάκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή την Πηνελόπη Πλάκα!

Ο εκνευρισμός της Πηνελόπης Πλάκα με Τσολάκη και Τσιμτσιλή όταν την ρώτησαν για τον Αποστολάκη!