Ο εκνευρισμός της Πηνελόπης Πλάκα με Τσολάκη και Τσιμτσιλή όταν την ρώτησαν για τον Αποστολάκη!

«Γιατί ρε συ Πηνελόπη; Εμείς σε εκνευρίσαμε επειδή κάναμε μια ερώτηση;»

«Ρε συ Πηνελόπη, πιστεύεις ότι το γεγονός ότι είσαι τόσο νέο, ωραίο κορίτσι είναι η βασική αιτία που όλοι ασχολούνται και με την προσωπική σου ζωή; Ξέρω για κάποιες σχέσεις σου, με τον Παναγιώτη Μπουιούρη που έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ξέρω και άλλες δέκα σχέσεις…», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Πηνελόπη Πλάκα και τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να συγκεντρώνονται πάνω από το «Happy Day». «Καλά, δε νομίζω να έχεις ακούσει για δέκα σχέσεις», απάντησε η ηθοποιός. 

Κι ενώ η Πηνελόπη έδειξε με κάθε τρόπο στους παρουσιαστές της εκπομπής ότι δεν θα ήθελε να συνεχίσει η κουβέντα γύρω από αυτό το θέμα, η Ελένη Τσολάκη της έδωσε τη χαριστική βολή. «Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες φωτογραφίες που έγιναν θέμα. Συζητήθηκε… είναι ερωτευμένη η Πηνελόπη…», ανέφερε η Ελένη και η Σταματίνα διευκρίνησε: «Αναφέρεσε στις φωτογραφίες με τον Κώστα Αποστολάκη, τον συμπρωταγωνιστή της». 

«Επειδή ο Κώστας από ότι ξέρω θα έρθει την Τετάρτη, να τα πείτε αυτά με τον Κώστα, όχι με μένα! Αν είναι εύκολο…», απάντησε εκνευρισμένη η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Να πούμε για την παράσταση»;

«Γιατί ρε συ Πηνελόπη; Εμείς σε εκνευρίσαμε επειδή κάναμε μια ερώτηση;», ρώτησε ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Όχι δεν εκνευρίζομαι, απλώς έρχομαι σε δύσκολη θέση. Αυτό…», ήταν η απάντηση.

Όταν οι συνεργάτες της Σταματίνας σημείωσαν ότι αναγκαστικά γίνονται και ερωτήσεις περί προσωπικών θεμάτων, η παρουσιάστρια, ακόμα πιο ενοχλημένη τόνισε: «Μην ψυχαναγκαζόμαστε! Δεν υπάρχει πρέπει και δεν πρέπει! Βγήκαν κάποιες φωτογραφίες σου, κάναμε μια ερώτηση. Θες να απαντήσεις απαντάς, δεν θες δεν απαντάς». 

Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το θέμα σε μια όχι και τόσο happy day…

//www.youtube.com/embed/g4n6Kodd-uI

Διαβάστε ακόμα:

Η ερώτηση της Ελένης Τσολάκη έφερε σε δύσκολη θέση την Μαριάντα Πιερίδη

Η ερώτηση του Λουδάρου που έκανε το Happy Day να αλλάξει κουβέντα…