Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Αποχώρησε ξανά από τις δηλώσεις – «Δεν ρωτάμε άσχετα θέματα»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Τι ήταν αυτό που ενόχλησε τον γνωστό ηθοποιό;

Την ενόχλησή του απέναντι σε ερώτηση που του έγινε από τους δημοσιογράφους εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός πρωταγωνιστής έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα» στο Θέατρο Μπέλλος και αποχώρησε από τις δηλώσεις όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι «Προδότες» που παρουσίασε πέρσι στον ΑΝΤ1.

«Πιστεύω ότι η αλήθεια πρέπει να λέγεται με ωραίο τρόπο και υπάρχουν άνθρωποι που μερικές φορές δεν θες να τους πεις την αλήθεια. Γενικώς φροντίζω να τους πω αυτό που πιστεύω», αρκέστηκε να δηλώσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Όταν αμέσως μετά ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τους «Προδότες» και το ενδεχόμενο να ξαναδούμε το εν λόγω πρόγραμμα στη συχνότητα του ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποχώρησε από το σημείο, αφού πρώτα παρατήρησε: «Δεν λέμε τέτοια, δεν ρωτάμε για άσχετα θέματα».

Δείτε το απόσπασμα στο 02:58.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποχωρεί τις τελευταίες ημέρες από το σημείο των δηλώσεων. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο ηθοποιός παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη».

Εκεί, σε ερώτηση που του έγινε από κοινού με τον Θοδωρή Αθερίδη σχετικά με τον Φίλιππο Σοφιανό και την ακύρωση της παράστασής του στο θεάτρο Αυλαία, οι δύο ηθοποιοί δεν θέλησαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση και αποχώρησαν.