Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Θοδωρής Αθερίδης: Αποχώρησαν από τις δηλώσεις όταν ρωτήθηκαν για τον Φίλιππο Σοφιανό

Μαρκουλάκης Αθερίδης

"Σας ευχαριστούμε πολύ", αρκέστηκαν να πουν οι δύο ηθοποιοί.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Θοδωρής Αθερίδης έκαναν από κοινού δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Τους δύο γνωστούς ηθοποιούς συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Μαριχουάνα της Μαμάς είναι η Καλύτερη».

«Πριν από 10 χρόνια, όταν μου είχε κολλήσει να κάνω μία παράσταση, τον Πουπουλένιο, μου είχε πει ο Θοδωρής Αθερίδης: αφού σου έχει κολλήσει, τουλάχιστον καν’ την σαν τα… μούτρα σου», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Και αυτό που είναι η παράσταση που έφτιαξε η Σμαράγδα είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό που είναι η ίδια», σχολιάζει ο γνωστός ηθοποιός.

«Στους Άγαμους Θύτες πιο ανελέητο bullying ο ένας στον άλλο δεν κάναμε ποτέ αλλά ήταν δημιουργικό. Εκείνη την ώρα που σου έλεγε κάτι ο άλλος μπορεί να σε πείραζε αλλά ήξερες ότι αυτός ο άνθρωπος σε πιστεύει, γι’ αυτό είσαι σε αυτή την ομάδα», απαντά ο Θοδωρής Αθερίδης σε σχετική ερώτηση.

«Την κριτική τη δέχεσαι αναλόγως το πρόσωπο. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που τα υπολογίζεις περισσότερο και κάποια λιγότερο. Τη γνώμη των φίλων καλό είναι να την ακούς», σημειώνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ωστόσο, τόσο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης όσο και ο Θοδωρής Αθερίδης, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την υπόθεση του Φίλιππου Σοφιανού και την ακύρωση της παράστασης «Απιστία» στο θέατρο Αυλαία, δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση και αποχώρησαν από το σημείο.