Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε για το ψαλίδισμα της εκπομπής;

Ποια ήταν η νέα έκπληξη;

Την περασμένη Κυριακή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξάφνιασε τους τηλέθεατές δίνοντας τέλος στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» μια ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Αργότερα ο τηλεοπτικός σταθμός με ανακοίνωση του μίλησε για πρόβλημα υγείας βασικού συντελεστή που ανάγκασε στο «κόψιμο» της εκπομπής.

Ωστόσο την περασμένη Δευτέρα το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αποκάλυψε πως το ψαλίδισμα αυτό ξάφνιασε και τους καλεσμένους που δε βγήκαν ποτέ στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλημερίζοντας σήμερα τους τηλεθεατές σε εορταστικό κλίμα με το πλατό στολισμένο, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το μέλλον της εκπομπής και στα ερωτήματα τους σχετικά με το αν κόβεται ή όχι η εκπομπή…

 «Πραγματικά εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον που μας δείχνετε και να υπενθυμίσω για το νέο κόσμο που ίσως να θέλει να μας δει από σήμερα και στο εξής να τηλεφωνεί γιατί έχουμε πολύ όμορφα δώρα να δώσουμε και αυτό το Σάββατο για τέσσερις πολύ πολύ όμορφες ώρες.» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με νόημα, καθώς ο Alpha μέσα στην εβδομάδα  έστειλε  ανακοίνωση πως το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» μειώνεται κατά μία ώρα και το Σάββατο και την Κυριακή από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.