Έκλεισε μια ώρα νωρίτερα την εκπομπή η Σπυροπούλου! Δύο απουσίες συνεργατών της…

Τι συνέβη και ολοκληρώθηκε άρον άρον το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου»; Ποια πρόσωπα έλειπαν;

Σήμερα το πρωί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας καλημέρισε όπως κάνει κάθε Σαββατοκύριακο, ωστόσο, υπήρχαν απώλειες από την ομάδα, καθώς ο Παύλος Σταματόπουλος δεν ήταν στο πλατό.

«Όπως θα παρατηρήσετε, λείπει κάποιος σήμερα. Λείπει ο Παύλος μας. Μεγάλη απώλεια. Εγώ θέλω να του στείλω τη θετική μου ενέργεια γιατί τη χρειάζεται και αυτός και ένα πολύ κοντινό συγγενικό του πρόσωπο. Είναι στο νοσοκομείο. Να του στείλουμε τις ευχές μας, τα περαστικά μας, γιατί μου λείπε εμένα. Τον περιμένουμε το άλλο Σαββατοκύριακο και ελπίζω τα νέα να είναι καλά.», είπε η Κωνταντίνα Σπυροπούλου.

Τη θέση του Παύλου Σταματόπουλου πήρε ο Σάββας Πούμπουρας, αλλά το κλίμα ήταν κάπως βαρύ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η εκπομπή τελείωσε νωρίτερα. Το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» έριξε τίτλους τέλους στις 13:00 και όχι στις 14:00. O σκηνοθέτης της εκπομπής Περικλής Βούρθης, για προσωπικούς λόγους, έλειψε από το κοντρόλ κι έτσι η Κωνσταντίνα αποφάσισε να διακόψει την εκπομπή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν ευχαριστημένη από την εξέλιξη της ροής των θεμάτων. «Περιμένουμε τον Παύλο την επόμενη εβδομάδα και τον Περικλή μας τον σκηνοθέτη και όλους. Κι εσάς πάνω απ' όλα», είπε η Κωνσταντίνα στην αποφώνησή της.

Στον ALPHA έσπευσαν να καλύψουν το κενό με επανάληψη της εκπομπής του Βασίλη Καλλίδη. Σε καζάνι που βράζει φαίνεται πως έχει μετατραπεί το «Σπιτάκι» της Κωνσταντίνας.