Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με την Μπάγια Αντωνοπούλου στον ημιτελικό του My style rocks

Μπάγια Αντωνοπούλου

Στην τελική ευθεία το «My Style Rocks». Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ θα παρακολουθήσουμε στο Gala τον Ημιτελικό.

Παρά τα δημοσιεύματα που τις ήθελαν να βρίσκονται σε κάποιου είδους κόντρα για την παρουσίαση του Survivor Πανόραμα, η Μπάγια Αντωνοπούλου είχε ξεκαθαρίσει σε πρόσφατες δηλώσεις της πως εκείνη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γνωρίζονται από παλιά και είναι φίλες. Στον ημιτελικό του My style rocks θα βρεθούν μαζί στο πλατό, αφού η δημοσιογράφος που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΙ.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Θα έχει συμπαρουσιάστρια στο Survivor Πανόραμα; Τι λέει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Το δελτίο τύπου του ΣΚΑΙ για τον ημιτελικό του MSR:

Μία διαγωνιζόμενη θα αποχωρήσει και δεν θα είναι στην τελική εβδομάδα του παιχνιδιού. Η αγωνία κορυφώνεται και οι παίκτριες του MSR επιχειρούν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και τις συμπαίκτριες τους με τις εμφανίσεις τους. Το concept του Gala: «Futurism».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θα αναζητήσουν όπως πάντα την πιο στιλάτη εμφάνιση. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχεται την Μπάγιια Αντωνοπούλου, παρουσιάστρια Survivor Πανόραμα, στη θέση του τέταρτου  κριτή. Στη σκηνή του MSR η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανεβάζει τη διάθεση με τα τραγούδια της.

Ποια θα είναι η νικήτρια της βραδιάς που θα φύγει με 2500 ευρώ;