Μπάγια Αντωνοπούλου: Θα έχει συμπαρουσιάστρια στο Survivor Πανόραμα; Τι λέει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Μπάγια Αντωνοπούλου

«Νομίζω ότι το Survivor Πανόραμα θέλει και το δημοσιογραφικό χειρισμό για να στηριχτεί αυτή η εκπομπή, οπότε παρόλο που δεν έχει να κάνει με πολιτική επικαιρότητα, δεν είναι κάτι που το νιώθω ξένο.»

Στην έκθεση γάμου που έγινε στο εκθεσιακό κέντρο Παιανίας βρέθηκε το Happy Day και συνάντησε την Μπάγια Αντωνοπούλου που μίλησε για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, δηλαδή την παρουσίαση του Survivor Πανόραμα. «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, πολύ χαρούμενη. Πιστεύω ότι είναι κάτι που και μου ταιριάζει και μπορώ να το υποστηρίξω και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσω. Είμαστε σε προετοιμασίες, πρόβες, συζητήσεις».

Όσο για το αν θα έχει κάποιο πρόσωπο στο πλευρό της, η Μπάγια Αντωνοπούλου ανέφερε: «Ο σταθμός είναι εκείνος που θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις για το ποιοι θα πλαισιώσουν την εκπομπή. Εγώ δεν μπορώ να σας πω κάτι από αυτά που έχουν ακουστεί, γιατί πολλές φορές διαβάζω και ακούω ονόματα που δεν τα έχω ακούσει από το σταθμό. Όταν πάρει τις αποφάσεις ο σταθμός, θα ανακοινωθεί και θα το μάθετε. Νομίζω ότι το Survivor Πανόραμα θέλει και το δημοσιογραφικό χειρισμό για να στηριχτεί αυτή η εκπομπή, οπότε παρόλο που δεν έχει να κάνει με πολιτική επικαιρότητα, δεν είναι κάτι που το νιώθω ξένο.

Επειδή ακούω διάφορα, δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Πρώτον την Κωνσταντίνα την ξέρω πάρα πολλά χρόνια, είμαστε φίλες, την ξέρω πριν ξεκινήσουμε καν να κάνουμε τηλεόραση και δεν υπήρξε ποτέ καμία συζήτηση, καμία αντιπαράθεση, δεν ξέρω ποιο μυαλό τα κατεβάζει αυτά. Εγώ ενημερώθηκα από το σταθμό εδώ και αρκετό καιρό ότι με θέλουν και με έχουν επιλέξει για την παρουσίαση του Survivor Πανόραμα, οπότε δεν είχα και καμία ανησυχία».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!