«Κόκκαλο» η Καλογρίδη! Εισέβαλε στο πλατό ο…

Καλογρίδη

Άρχισε να ουρλιάζει η Νατάσα Καλογρίδη μόλις τον είδε!

Πάνω που η Νατάσα Καλογρίδη είχε αρχίσει να ετοιμάζεται να απαντήσει με φόρα στις ερωτήσεις της ομάδας του Πρωινού για την ατάκα του Παναγιώτη Βασιλάκου γύρω από την ηλικία της, όσο οι δυο τους ήταν ακόμα στο Nomads, ο Παναγιώτης Βασιλάκος εισέβαλε στο πλατό! Κρατώντας μια ανθοδέσμη στα χέρια, ο πρώην συμπαίκτης της στο Nomads, αγκάλιασε σφιχτά τη Νατάσα Καλογρίδη που δεν μπορούσε να πιστέψει την έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει.

Αυτή η συνάντηση ήταν μάλιστα μια καλή ευκαιρία για να λύσουν on camera ένα από τα θέματα που απασχόλησαν το διάστημα που έμειναν στο Nomads. Την ατάκα του Παναγιώτη Βασιλάκου περί ηλικίας…

Χαμός στο Πρωινό με Καλογρίδη – Βασιλάκο: «Την είπε γριά»!

«Δεν χρειάζεται κανείς να παίρνει το μέρος μου. Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα και θα σας πω και το εξής: Δεν παρεξηγήθηκα. Δεν παρεξηγούμε τόσο εύκολα. Εμένα μου αρέσει η σικ συμπεριφορά και αντιμετώπιση των πραγμάτων. Θεωρώ ότι είναι αγένεια να μιλά κανείς για την ηλικία μιας γυναίκας. Κι επειδή η γυναίκα έχει δεχτεί το μεγαλύτερο ρατσισμό από όλες τις μειονότητες για το αν είναι ξανθιά, ψηλή, παχουλή, είναι out of order για μένα. Δεν τον παρεξηγώ», είπε η Νατάσα Καλογρίδη βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

[dfp_ads id=236982]

Όσο για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο ίδιος έριξε για όλο αυτό που δημιουργήθηκε…αλλού:

«Δεν μίλησα για ηλικία. Για ηλικία μίλησε ο Γρηγόρης. Εγώ είπα ότι έχει την καριέρα της και τα κορίτσια δεν είπαν τίποτα. Μπερδεύονται και πιάνονται από τις λέξεις μου και βγάζουν άλλα. Γιατί αυτό τους βόλευε. Ο Γρηγόρης κάνει τη δουλειά του. Δεν γίνεται εγώ να λέω ένα πράγμα και να βγαίνουν 15 από αυτό. Μιλάμε straight. Ή καταλαβαίνουμε αυτά που λέμε ή δεν τα καταλαβαίνουμε και ακούμε ό,τι θέλουμε.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!