Χαμός στο Πρωινό με Καλογρίδη – Βασιλάκο: «Την είπε γριά»!

Νατάσα Καλογρίδη

"Γυρνάει και λέει αυτή την ανοησία! Είναι απρεπές"! - "Δεν είναι και ο Βενιαμίν"!

Κακός χαμός έχει γίνει από χθες το βράδυ μετά από όσα είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για τη Νατάσα Καλογρίδη στο Nomads. Μάλιστα, δημιουργήθηκε και σκηνικό έντασης μεταξύ του παίκτη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε εδώ το επίμαχο στιγμιότυπο

Στο Πρωινό η συζήτηση άναψε για τα καλά. Έξαλλος ο Θέμης Γεωργαντάς είπε: «Γυρνάει και λέει αυτή την ανοησία! Είναι απρεπές μπροστά σε μία γυναίκα να γυρνάει ένας νεότερος άντρας και να λέει τόπο στα νιάτα»!

[dfp_ads id=236982]

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε τα εξής για τον Παναγιώτη Βασιλάκο: «Είναι ένα παιδί που έχει αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία κι εμένα αυτό μου αρέσει. Στη ζωή ξεχωρίζουν οι άνθρωποι που έχουν αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία. Από την άλλη όμως, σε ένα γενικότερο σύνολο, την ψιλοείπε στον Γρηγόρη και ο Γρηγόρης πολύ καλά του απάντησε -εξαιρετικός στο πώς το χειρίστηκε, έκανε μία πρόταση ο ίδιος να αλλάξουν οι ορισμοί… Θα μπορούσε να πει αυτό που είπε στο τέλος, ότι «ψηφίζω τη Νατάσα γιατί είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τη σώσει». Άρα ξέρει πολύ καλά τους κανονισμούς, είναι μελετημένος ότι θα έρθει η στιγμή μέσα στην εβδομάδα όπου ο κόσμος θα ψηφίσει και θα δώσει την ασυλία σε έναν από τους προτεινόμενους. Εμένα μου φάνηκε σαν να έχει στο μυαλό του ότι έχει τελειώσει το Nomads, είμαστε έξω και μας καλούν για να πάμε σε διάφορα μαγαζιά και να πάρουμε το χαρτζιλίκι μας. Σαν να λέει ότι εγώ θέλω να δώσω αυτή την ευκαιρία στα κορίτσια να βγάλουν λεφτά, ενώ η Νατάσα έχει κάνει την καριέρα της».

«Να μας πει τώρα ο Βασιλάκος ποιοι έχουν την καριέρα, ποιοι δεν έχουν, ποιοι θα πάρουν το χαρτζιλίκι…», δευτερολόγησε εκνευρισμένος ο Θέμης.

«Δεν την είπε και γρια…», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός, με τη Φαίη Σκορδά να επιμένει: «Γρια την είπε»! Τότε ο Κώστας πέταξε την ατάκα: «Δεν είναι και ο Βενιαμίν»!