Κατέρρευσε η Ζήνα Κουτσελίνη! Η εξομολόγηση για τον Γ.Πατούλη όταν η μητέρα της ήταν άρρωστη

Ζήνα Κουτσελίνη

«Σας πήρα τηλέφωνο και σας ζήτησα...»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη με τον Γιώργο Πατούλη και την σύζυγο του Μαρίνα Πατούλη στο σπίτι τους. Εκεί η παρουσιάστρια του «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξομολογήθηκε στον Γιώργο Πατούλη πως τον είχε συναντήσει και στο παρελθόν, όταν χρειάστηκε για την μητέρα της τις γνώσεις του ως Ορθοπεδικό – Χειρουργό.

«Εγώ είχα την ευκαιρία τουλάχιστον να σας θυμάμαι πολύ έντονα στη δική μου τη ζωή, εσείς είμαι σίγουρη ότι δεν θα το θυμάστε, αλλά εγώ κάποτε είχε μια μανούλα, η οποία ήταν άρρωστη. Έψαχνα τότε λοιπόν έναν ορθοπεδικό. Όλοι μου είχαν πει ότι έπρεπε να βρω κάποιον κύριο Πατούλη. Ήμουν πολύ νέα τότε, νομίζω ότι ήταν το 1994 και σας πήρα στο τηλέφωνο και σας ζήτησα να έρθετε να τη δείτε γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει. Δεν με ρωτήσατε ούτε ποια είμαι, ούτε τι είμαι, ούτε τι κάνω. Ήρθατε λοιπόν στο σπίτι, την είδατε, και αφού κάτσατε αρκετή ώρα μαζί της και μιλήσατε, δεν μας ζητήσατε ούτε ένα ευρώ, ούτε μια δραχμή που ήταν τότε. Αυτό εγώ θα το κρατάω για πάντα, εσείς όμως, εκ των υστέρων έμαθα ότι το συνηθίζετε…» εξομολογήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη «λυγίζοντας» καθώς έφερε στο μυαλό της τα γεγονότα.

«Λύγισε» η Ζήνα Κουτσελίνη: «Μην αφήνετε τους αλκοολικούς να καταστρέψουν τη ζωή σας»

Η εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια

«Καταρχήν βλέπω την αγάπη που είχατε στη μητέρα σας, όπως όλοι στις μανάδες μας και θα έλεγα ότι η ιατρική είναι η πιο ανθρωπιστική επιστήμη. Αν δεν το νιώθεις, δεν το κάνεις. Περιγράφετε ένα γεγονός που δεν το θυμάμαι είναι αλήθεια, παρά ταύτα, είναι τρόπος ζωής. Ο τρόπος ζωής να βοηθήσουμε τον διπλανό μας. Κι αν πραγματικά το πιστέψουμε αυτό, θα γίνουμε και εμείς καλύτεροι και πιο ευτυχισμένοι. Δηλαδή, αν καταλάβουμε ότι η ευτυχία περνάει από το να στηρίξουμε τον διπλανό μας, αυτό σίγουρα θα κάνει και σε εμάς καλό» είπε ο Γιώργος Πατούλης.