Κατερίνα Ζαρίφη: «Το θεωρώ τόσο αγενές! Αυτό το ρατσιστικό πρότυπο…»

Κατερίνα Ζαρίφη

«Δεν ανέχομαι στο περιβάλλον μου ούτε σχηματικά ούτε φυλετικά ούτε σεξουαλικά να προσβάλλουν δικό μου άνθρωπο».

Στα “Αποκαλυπτικά Live” μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία απάντησε για τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day, την απάντηση του Παύλου Σταματόπουλου κλπ…

«Δεν στέκομαι πια στην αφορμή, στέκομαι στην αιτία που η Ελλάδα, το 2018, δεν συμβιβάζεται με την μεσογειακότητά της. Θεωρώ τόσο αγενές όσο το “γιατί δεν έχετε κάνει παιδί” μετά τα 40. Αυτό το ρατσιστικό ή το σχολιαστικό πρότυπο έχει πεθάνει. Για το συγκεκριμένο και τους συγκεκριμένους, επειδή το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου, ειλικρινά σου μιλάω, δεν θα σου απαντήσω τίποτα. Είναι παλιοί μου φίλοι και σε αυτούς δεν θα απαντήσω τίποτα.

Δεν ασχολήθηκα, δεν δημοσίευσα τίποτα, δεν απάντησα τίποτα γιατί όπως ξαναείπα δεν ρωτήθηκα για κάτι. Εγώ το ατυχές το δέχομαι για όλους, αλλά από τη στιγμή που αποδέχεσαι ότι είναι ατυχές. Από εκεί και πέρα, για το συγκεκριμένο κομμάτι ειλικρινά όχι. Όμως εγώ πια δεν ανέχομαι στο περιβάλλον μου ούτε σχηματικά ούτε φυλετικά ούτε σεξουαλικά να προσβάλλουν δικό μου άνθρωπο», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!