Κατερίνα Παπουτσάκη: Γιατί δεν αποκάλυψε τα ονόματα των ανθρώπων που την παρενόχλησαν;

Κατερίνα Παπουτσάκη

"Αισθάνομαι πως έχω ανοιχτεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν ήταν τυχαίο ότι έγινε την στιγμή που ο κόσμος ήταν πολύ πιεσμένος" δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Την Κατερίνα Παπουτσάκη φιλοξένησαν στο Χαμογέλα και Πάλι, με την ηθοποιό να κάνει μεταξύ άλλων και μια αναφορά στους λόγους που δεν γνωστοποίησε τα ονόματα των ανθρώπων που την παρενόχλησαν.

«Δεν είχε μεγάλο νόημα για την δική μου παρενόχληση γιατί δεν είναι ενεργοί αυτοί οι δύο άνθρωποι. Δεν είναι γνωστοί. Καταγγέλεις σίγουρα μία εξουσιαστική συμπεριφορά ανθρώπων…  Αισθάνομαι πως έχω ανοιχτεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν ήταν τυχαίο ότι έγινε την στιγμή που ο κόσμος ήταν πολύ πιεσμένος… Έσκασε ένα πολύ κακό σπυρί. Τα πράγματα θα αλλάξουν, η νέα γενιά έχει άλλη παιδεία είναι πιο δουλεμένη» είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Για τα σχόλια που δέχθηκε, όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω, όταν άκουσα σκληρές κριτικές. Δεν έχω κάνει ποτέ κάποια άλλη δουλειά. Η δουλειά αυτή για μένα είναι κάτι πολύ παραπάνω, είναι επικοινωνία, έχει χαρά, έχει αγάπη, έχει και άλλα… Είναι υπαρξιακό το θέμα.»