Κατερίνα Καινούργιου: Ο μπαμπάς μου δεν ήξερε ότι έχω κάνει πλαστική!

"Άρχισα να πηγαίνω σε ψυχολόγο εδώ και ένα μήνα"...

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν σήμερα καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονό της για τον τρόπο με τον οποίο της φέρονται μερικές φορές οι δημοσιογράφοι. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε συγκεκριμένα, στο θέμα της εξωτερικής της εμφάνισης και τις πλαστικές που της χρέωσαν το προηγούμενο διάστημα διάφορα ρεπορτάζ και δημοσιεύματα. «Δεν είμαι η μοναδική ελληνίδα που έχει αλλάξει από τα 16 της μέχρι σήμερα. Ίσως να έδωσα κι εγώ διακιώματα για να πάρει τέτοια έκθεση».

Μάλιστα, η Κατερίνα μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ο πατέρας της ότι έχει κάνει αυξητική στήθους. «Μπορεί ο μπαμπάς μου να μην ήξερε ότι έχω κάνει κάποια πλαστική, γιατί θα πρέπει να το ακούσει; Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 ετών και όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους δεν το είχα πει στον μπαμπά μου και δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, επίσης, ότι τον τελευταίο μήνα επισκέπτεται ψυχολόγο. Ένα από αυτά που θέλει να διορθώσει στο χαρακτήρα της είναι οι υπερβολικές της αντιδράσεις.

Δείτε το βίντεο: