Καινούργιου:» Ο Νότης δεν λείπει από την εκπομπή, άσε που φέτος τα πάμε καλύτερα»

Διαβάστε όσα είπε η Κατερίνα για τα νούμερα της εκπομπής...

Περίμενες ότι το Δέστε Τους θα πετύχαινε φέτος τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης;

«Η αλήθεια είναι πως, όταν πρωτοξεκίνησαμε στην εκπομπή, δεν περίμενα αυτή την τεράστια επιτυχία που θα ακολουθούσε, αλλά ούτε και την απήχηση που θα είχε στο κοινό. Φέτος, όμως, ήξερα ότι η εκπομπή θα πήγαινε ακόμη καλύτερα. Έχουμε δέσει πολύ ως ομάδα και αυτό φαίνεται».Πιστεύεις ότι ο ρόλος σου στην εκπομπή είναι «δεύτερος», όπως λένε κάποιοι;

«Όχι, δεν το πιστεύω. Μπορώ να σου πω, μάλιστα, ότι φέτος είναι η καλύτερη μου χρονιά στην τηλεόραση. Το ότι μπορεί ο Νίκος να είναι πρώτο όνομα, δεύτερο η Μαρία κι εγώ ακολουθώ, αυτό ναι, ισχύει. Όμως, από εκεί και πέρα, ο καθένας μας έχει ξεχωριστό ρόλο στην εκπομπή.»

Για τον Νότη η Κατερίνα απαντάει…

«Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί του και δεν κατάλαβα γιατί έκανε αυτή την επίθεση σε μένα. Θεώρησα πολύ άκομψα τα σχόλια του. Δεν με στεναχώρησαν, απλά αδιαφορώ. Όταν ένας άνθρωπος πέφτει τόσο χαμηλά, παύω να ασχολούμαι . Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα συναισθήματα για εκείνον. ‘Ηταν ένας απλός συνεργάτης μου, δεν είχε τη θέση στην καρδιά μου που είχε ο Νίκος ή η Μαρία. Και πιστεύω ότι δεν λείπει καθόλου από την εκπομπή. Άλλωστε, ο Γιώργος Δάσκαλος, που  τον αντικατέστησε, είναι πολύ καλός και η εκπομπή πηγαίνει καλύτερα σε σχέση με πέρσι».

Από διαφορετικές κατηγορίες αναγνωρίσιμων αντρών, ποιούς θα ξεχώριζες ως τους πιο γοητευτικούς;

«Από παρουσιαστές θεωρώ πολύ γοητευτικό τον Γιώργο Λιάγκα, αν και στην αρχή δεν τον συμπαθούσα πολύ. Με έχει κερδίσει, όμως, με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό του. Τον θεωρώ ιδιαίτερα γοητευτικό. Είναι ωραίος τύπος! Από αθλητές μου αρέσει  ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς- αν και  ποτέ δεν έτυχε να τον γνωρίσω- και από καλλιτέχνες λατρεύω τον Ρουβά, που είναι κούκλος, αλλά θεωρώ πολύ γοητευτικό τον Κωνσταντίνο Αργυρό.»

Πηγή: PEOPLE από τον Αντώνη Βορεάκο

Διαβάστε ακόμη:

Καινούργιου: ‘Εύχομαι όταν φτάσω στην ηλικία της κ. Μπακοδήμου…

Δείτε την φωτογράφηση της Κατερίνας Καινούργιου

Ποια από τις δύο δήλωσε δημόσια ότι της αρέσουν τα… «κακά παιδιά»;