Κατερίνα Γκαγκάκη για το πρόωρο τέλος της Μελέτη: «Το ήξερα από νωρίς, ξέρω και τα… επόμενα και με χαροποιεί»

Κατερίνα Γκαγκάκη

"Μη μου ευχηθείτε ακόμα καλή αρχή αλλά φαντάζομαι ότι θα το κάνετε πολύ γρήγορα. Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία".

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Τη γνωστή επικοινωνιολόγο συνάντησε ο ρεπόρτερ Πάνος Παπαδόπουλος σε κοσμική της έξοδο το βράδυ της Δευτέρας (22/4) και μεταξύ άλλων τη ρώτησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας της με το ΟΡΕΝ στο «TV Queen» αλλά και τις τηλεοπτικές εξελίξεις γύρω από την Ελένη Μενεγάκη και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Μη μου ευχηθείτε ακόμα καλή αρχή αλλά φαντάζομαι ότι θα το κάνετε πολύ γρήγορα. Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Το συζητήσαμε πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι είδατε εσείς να γράφεται και είναι κάτι που πρέπει να συνδυαστεί σωστά με όλα τα υπόλοιπα της ζωής μου», δηλώνει η Κατερίνα Γκαγκάκη για το TV Queen.

«Είμαι και λίγο προληπτική, οπότε πριν βάλουμε την τελική υπογραφή δεν θέλω να λέω. Μπορεί να συμβεί κάτι και να μην γίνει ή να μην τα συμφωνήσουμε», συμπληρώνει αμέσως μετά.

«Ό,τι και να αποφασίσει η Ελένη σημαίνει ότι το έχει σκεφτεί καλά. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει καλύτερα την ελληνική τηλεόραση. Αν αποφάσισε ότι οι συνθήκες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, καλά έκανε», απαντά η Κατερίνα Γκαγκάκη για τη ρήξη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και το MEGA.

«Λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που είχα ήξερα από αρκετά νωρίς ότι θα ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή εξαιτίας των Ευρωεκλογών. Επειδή φανταζόμουν τα υπόλοιπα και ξέρω και τα επόμενα, εμένα με χαροποιεί. Για πολλούς φίλους μου που είναι στην τηλεόραση ξέρω ότι συζητάνε για τις εκλογές», κλείνει τις δηλώσεις της η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλώντας για την Ελεονώρα Μελέτη.