Ο Τάσος Ιορδανίδης δίνει το απόλυτο spoiler για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»

Τάσος Ιορδανίδης

Θα δούμε τον ηθοποιό στην 4η σεζόν της σειράς;

Για την εξέλιξη του ρόλου του και το ενδεχόμενο να τον δούμε να συνεχίζει στην 4η σεζόν στη «Γη της Ελιάς» μιλά ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά του στη Μαίρη Καράμπελα και το περιοδικό MyTV, περιγράφοντας όσα πρόκειται να δούμε προσεχώς στη δημοφιλή σειρά του MEGA.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν διάβασα στο σενάριο πως ο ρόλος μου παθαίνει εξάρτηση από ναρκωτικά χάπια ήταν ότι έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον υποκριτικά για μένα. Πλέον, ο Μάνος ξεφεύγει από τα στεγανά και δεν είναι όπως τον είχαμε συνηθίσει. Επίσης, σκέφτηκα ότι είναι και μια ευκαιρία για όσους αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα να παραδειγματιστούν», δηλώνει αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Ο Μάνος μπορεί να γίνει το παράδειγμα προς αποφυγή. Σύντομα όλο αυτό που βιώνει θα οδηγηθεί στην κορύφωσή του. Θα συμβεί ένα περιστατικό, το οποίο θα έχει να κάνει με την κόρη του, την Αγγελική, και αυτό θα τον ταρακουνήσει, ώστε να παλέψει να ξεκόψει από αυτές τις ουσίες», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Στο ταξίδι του Μάνου και της Μαρίνας στην Κύπρο θα υπάρξουν αποκαλύψεις. Εκεί θα ανακαλύψει η Μαρίνα την εξάρτησή του από τα χάπια αλλά ο γάμος τους δεν κλονίζεται. Θα τον στηρίξει και θα τον βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτή τη μάχη που θα δώσει, ώστε να απεξαρτηθεί», συμπληρώνει ο Τάσος Ιορδανίδης.

Πώς αισθάνεσαι που η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για 4η σεζόν; Θα είσαι μέρος της;

«Είναι πολύ ωραίο να εισπράττουμε την αγάπη του κόσμου και να βλέπουμε ότι αυτή η σειρά έχει αγκαλιαστεί τόσο πολύ από το κοινό. Ναι, απ’ όσο γνωρίζω τουλάχιστον θα είμαι στην 4η σεζόν. Δεν μπορώ όμως να πάρω πρωτοβουλία και να πω κάτι περισσότερο», απαντά ο Τάσος Ιορδανίδης.