Καραμέρος για Λιάγκα – Σκορδά: «Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος»

«Το δεύτερο χρόνο όμως ήταν η Φαίη και ο Γιώργος, ήταν ξεκίνημα...»

Καλεσμένος στο Μελέτησε το, ο Γιώργος Καραμέρος μίλησε για την τηλεόραση,τόσο για το κομμάτι της ενημέρωσης, όσο και για την ψυχαγωγία, αναφερόμενος στο δικό του τηλεοπτικό παρελθόν αλλά και στους παρουσιαστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή.

Μιλώντας για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:«Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και από τη στιγμή που το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό, σίγουρα είναι ένα πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό ζευγάρι. Ο Γιώργος επειδή τον παρακολουθώ και τελευταία μιλάμε με κάποια μηνύματα και βλέποντάς τον από την αρχή της σεζόν είναι πραγματικά αληθινός και υποστηρίζει με αφοσίωση αυτό που κάνει».

Για το γεγονός πως τον δεύτερο χρόνο η εκπομπή βρέθηκε απέναντι από τη Φαίη και τον Γιώργο: «Τον πρώτο χρόνο πήγαμε πολύ καλά με τη λογική της θεαματικότητας. Το δεύτερο χρόνο όμως ήταν η Φαίη και ο Γιώργος, ήταν ξεκίνημα, έφτιαχναν τη ζωή τους, μπορούσαν να υποστηρίξουν καλύτερα τα ψυχαγωγικά, το lifestyle και το κουτσομπολιό. Εγώ δεν είμαι πολύ καλός κουτσομπόλης, δεν το' χω αυτό το πράγμα, είμαι πιο σκληρή φυσιογνωμία, ό,τι και να συζητήσω το πάω στο ενημερωτικό, στο κοινωνικό, στο πολιτικό. Ε αυτό στη ζώνη δέκα μία δεν είχε πολύ δρόμο».