Ο Καραμέρος σε ρόλο ηθοποιού

Διαβάστε τι ρόλο θα υποδυθεί ο Γιώργος Καραμέρος

…να ενσαρκώσει στην μεγάλη οθόνη έναν ρόλο που τον γνωρίζει  καλά. Εκείνον του πατέρα! Ο δημοσιογράφος θα κάνει ένα πέρασμα από την νέα ταινία με τίτλο «Μια νύχτα στην Αθήνα», του Δημήτρη Αρβανίτη.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζω σε κινηματογραφική ταινία» δηλώνει ο Γιώργος Καραμέρος στην «Espresso». «Την πρώτη φορά είχα παίξει στην ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη “Η καρδιά του κτήνους” και τώρα είναι η δεύτερη φορά που το κάνω, πάνω απ’ όλα ως σινεφίλ και όχι ως ηθοποιός».

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και ποιος ήταν ο υπεύθυνος γι’ αυτή τη συνεργασία: «Ο Μάνος Παπαγιάννης είναι υπεύθυνος γι’ αυτή την… κουμπαριά. Μας συνδέει μεγάλη φιλία, αλλά και κοινές ανησυχίες για την τοπική αυτοδιοίκηση, εκείνος στην Πετρούπολη και εγώ για τους δήμους Φυλής και Μαρουσίου. Αυτή τη στιγμή με πετυχαίνετε σε γύρισμα και μπορώ να πω ότι περνάμε πολύ καλά. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι ένας απίστευτα ευφυής άνθρωπος και έχουμε ένα κοινό: τη μανία μας με την ξένη σειρά “Lost”. Εκτός όμως από το “Lost” για το οποίο συζητάμε στα διαλείμματα των γυρισμάτων, εγώ βρίσκω την ευκαιρία και τον ρωτάω πράγματα για τη “Ζωή της άλλης” που έχασα την προηγούμενη σεζόν»

Επίσης στην ίδια ταινία θα πρωταγωνιστήσουν η Κάτια Δανδουλάκη, η Αννα Ανδριανού, η Μαρία Γεωργιάδου, o Κλέων Γρηγοριάδης, η Αθηνά Οικονομάκου, η Κάτια Νικολαϊδου και η Αντα Λιβιτσάνου.