«Κάνω τον σταυρό μου που δεν πήγα στην εκπομπή της Καινούργιου»

Κατερίνα Καινούργιου

«Με την εισαγωγή που έκανε μετά από αυτό που συνέβη, κατάλαβα ότι...»

Πριν από περίπου ένα μήνα η Κατερίνα Καινούργιου είχε γίνει έξαλλη με τη σύντροφο του Γιάννη Σπαλιάρα, την Ζωή Τζάνη. Ο λόγος ήταν πως για δεύτερη φορά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της στο Epsilon και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Η Ζωή Τζάνη μιλώντας στο La biri biri εξήγησε το λόγο που δεν κατάφερε να πάει και δήλωσε πως κάνει το σταυρό της που εντέλει δεν πήγε.

[dfp_ads id=236982]

«Καταρχήν να πω ότι ζήτησα συγγνώμη από την κοπέλα που με είχε προσκαλέσει στην εκπομπή, την δημοσιογράφο που μπορεί να της δημιούργησα και πρόβλημα. Δεν το ήθελα. Πραγματικά αποκοιμήθηκα. Προτίμησα να πω την αλήθεια γιατί σκέφτηκα ότι είναι λάθος να φτιάξω μια ιστορία και να πω ψέματα. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Φυσικά και δεν μου άρεσε όλο αυτό που έγινε με την κενή καρέκλα και το βίντεο, αλλά δεν το μετάνιωσα που δεν πήγα εν τέλει.

Με την εισαγωγή που έκανε μετά από αυτό που συνέβη, κατάλαβα ότι θα πήγαινα για να ερωτηθώ πάλι για πράγματα για τον Γιάννη. Που δεν είναι κακό, είναι απολύτως φυσιολογικό να με ρωτήσουν για τον Γιάννη, απλά είχα ξεκαθαρίσει, επειδή μου είχαν πει ότι θέλουν να κάνω γυμναστική, ότι δεν θέλω να το μπερδέψω αυτό με τον Γιάννη, με το κομμάτι της σχέσης μου. Και από ότι άκουσα είπαν ότι «θα κάναμε και γυμναστική». Αυτό με ενόχλησε και ήταν σαν να απαλλάχτηκα και από αυτό που μου είχε δημιουργήσει που δεν πήγα.»

Η …Ζωή απαντά για την ατάκα του Γιάννη Σπαλιάρα στο Survivor που άναψε φωτιές!

«Ισχύει ότι θα έπρεπε να είμαι πιο υπεύθυνη. Έχουν απόλυτο δίκιο για να τα πουν όλα αυτά. Απλά επειδή κατάλαβα ότι τελικά δεν με ήθελαν για τη δουλειά μου, κάνω τον σταυρό μου που δεν πήγα» δήλωσε συγκεκριμένα η Ζωή Τζάνη.