Η …Ζωή απαντά για την ατάκα του Γιάννη Σπαλιάρα στο Survivor που άναψε φωτιές!

Survivor

Η εξομολόγηση της Ζωής Τζάνη για τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Πριν λίγες ημέρες, στο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Μαχητές στο Survivor, το μήνυμα που πήρε ο Γιάννης Σπαλιάρας από την …Ζωή συζητήθηκε πολύ.

«Μου λείπει κι εμένα πολύ η ζωή κι από ότι γράφει της λείπω πολύ, αλλά κατάλαβα πως θέλει να συνεχίσω να είμαι εδώ. Με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα για αυτό. Μάλλον θα είμαστε καλύτερα μετά, έτσι φαίνεται» σχολίασε μετά το μήνυμα της ο Γιάννης Σπαλιάρας και έδωσε πάλι χώρο στις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι χωρισμένο πριν από την είσοδο του ηθοποιού στο παιχνίδι.

Ωστόσο η όμορφη personal trainer Ζωή Τζάνη μιλώντας στην Espresso και στην Δήμητρα Δάρδα τις διαψεύδει…

[dfp_ads id=236982]

«Ποτέ δε χωρίσαμε πραγματικά, απλά περνάμε τις φάσεις μας. Μάλιστα πιστεύω πως αυτό το μεγάλο διάστημα που είμαστε χώρια μας κάνει πολύ καλό. Τον αγαπώ και τον νοιάζομαι πολύ, και τη στιγμή που συγκινήθηκε διαβάζοντας το γράμμα μου έκλαιγα μπροστά στην τηλεόραση» δήλωσε η γυμνάστρια.

Η ίδια μιλά ακόμα και για τα κιλά που έχει χάσει ο Γιάννης Σπαλιάρας στο παιχνίδι…

«Όταν ένας γυμνασμένος άντρας τόσο μεγάλων διαστάσεων δεν παίρνει τις θερμίδες που πρέπει, αδυνατίζει γρήγορα. Όμως δεν αγχώνομαι! Με το που θα επιστρέψει θα του μαγειρέψω μια μακαρονάδα με κιμά που τόσο πολύ του αρέσει και σιγά σιγά θα επανέλθει στα κιλά του».