Καλυβάτσης – Παπαγιάννης: Απόψεις στα δύο άκρα…

Σωτήρης Καλυβάτσης

"Η Σοφία με τον Σωτήρη είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια..."

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου θα συναντηθούν στο δικαστήριο, μετά το βίαιο περιστατικό που συνέβη στο καμαρίνι της ηθοποιού, στο θέατρο Χυτήριο. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο και όλα όσα περιγράφει κινούνται στο αντίθετο άκρο από τα όσα ισχυρίζεται ο Μάνος Παπαγιάννης.

[dfp_ads id=236982]

«Ανέβηκε πάνω σαν τον σίφουνα, κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού. Εγώ με αυτούς τους ήχους άρχισα να ανεβαίνω προς τα επάνω. Αυτό που είδα ήταν η Κόνυ Μεταξά έξω από το καμαρίνι που είδε όλα αυτά τα πράγματα, η Σοφία στο πάτωμα μέσα στο καμαρίνι της με μια καρέκλα από πίσω και ο Μάνος από πάνω να λέει τα δικά του. Τράβηξα τον Μάνο έξω αλλά δεν είχε προηγηθεί τίποτα», λέει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Την ίδια στιγμή, σε συνέντευξη που δίνει στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα, ο Μάνος Παπαγιάννης δηλώνει: «Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν στον κάτω όροφο και δεν είδε τίποτα.. Και το λέει ο ίδιος άλλωστε, ενώ η Σοφία λέει ότι ήταν πάνω. Ο Καλυβάτσης ανέβηκε πάνω στο καμαρίνι και είδε μια κοπέλα στο πάτωμα και αυτομάτως υιοθέτησε την άποψη ότι της επιτέθηκα και τη χτύπησα. Η Σοφία με τον Σωτήρη είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Είναι φυσιολογικό να πάρει το μέρος της και να θεωρήσει δεδομένο ότι τη χτύπησα. Αφού του το είπε η Σοφία».

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…