Κακός χαμός με τα σχόλια της Χατζηβασιλείου για …τους καφέδες με τα διευθυντικά στελέχη

Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Εξερράγη» ο Δημήτρης Μηλιόγλου!

Η ατάκα που πέταξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον αέρα της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου προκάλεσε αναστάτωση στο Έτοιμο το πρωινό, με τη Νανά Ηλιοπούλου να υποστηρίζει πως το να υποστηρίζει πως δεν έχει κάτι το κακό το να πας για καφέ με κάποιο διευθυντικό στέλεχος και τους άντρες της παρέας να διαφωνούν, με τον Δημήτρη Μηλιόγλου να εκρήγνυται ουκ ολίγες φορές…

«Καρφί» από Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Εγώ δεν πίνω καφέδες με τα διευθυντικά στελέχη»
[dfp_ads id=236982]

Νανά Ηλιοπούλου: «Εμένα δεν μου άρεσε έτσι όπως μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αν και την εκτιμώ πολύ και μιλάει πάρα πολύ και γενικά μιλάει πολύ προσεκτικά. Ποιο είναι το κακό κάποιος παρουσιαστής ή δημοσιογράφος να πίνει έναν καφέ με ένα διευθυντικό στέλεχος; Γιατί με αυτό το ύφος να κατηγορήσουμε κάποιους ανθρώπους που μπορεί με την πάροδο των χρόνων να έχουν χτίσει κάποια σχέση με κάποιο διευθυντικό στέλεχος και με την αξία τους θα αποδείξουν αν αυτός ο καφές έκανε τη δουλειά του ή όχι»

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν είπε αυτό. Δεν κατηγόρησε τους ανθρώπους που έχουν αναπτύξει μια σχέση μετά από χρόνια και πίνουν και έναν καφέ μαζί.»

Δημήτρης Μηλιόγλου: «Αν έχουμε πιει δυο τρεις καφέδες θα είσαι λίγο πιο ελαστική με εμένα που έχουμε πιει και τους καφέδες μαζί. Όταν έχεις δουλέψει χρόνια και βλέπεις ανθρώπους γύρω σου να επιπλέουν με καφέδες, με σφηνάκια, γενικότερα με ηδύποτα, είναι λίγο μυστήριο, είναι λίγο «ρε φίλε γιατί;»

Κρατερός Κατσούλης: «Ισχύει αυτό που λέει. Αν βασίζεις την καριέρα σου, αν ξεκινάς την καριέρα σου ή χτίζεις την καριέρα σου στις δημόσιες σχέσεις, μπορεί αυτό να είναι πάρα πολύ ενοχλητικό. Δεν σημαίνει ότι θα έχεις διάρκεια, σημαίνει σίγουρα όμως ότι θα «φας» κάποιους ανθρώπους που δεν θα το έχουν κάνει αυτό.»

Δημήτρης Μηλιόγλου: «Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν 20 χρόνια και είναι πάντα με την αγωνία, με τους μισθούς της πείνας και δεν έχουν …πιει έναν καφέ της προκοπής. Εγώ συγγνώμη παιδιά θυμώνω πάρα πολύ με τέτοιους ανθρώπους. Θυμώνω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φάει τη ζωή τους και υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να πουν τη λέξη «Ναβουχοδονόσορας» και είναι στον αέρα.»