«Καρφί» από Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Εγώ δεν πίνω καφέδες με τα διευθυντικά στελέχη»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της η Βίκυ Χατζηβασιλείου «χτυπά» ξανά και αυτή τη φορά από τον καναπέ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Πριν λίγες ημέρες σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» άφησε αιχμές για τους παρουσιαστές που έχουν βρεθεί στο κότερο του Δημήτρη Κοντομηνά…

[dfp_ads id=236982]
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου …καρφώνει Λαζόπουλο, Μενεγάκη, Σπυροπούλου: «Εγώ δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο»!

Το πρωί της Κυριακής η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν «μάσησε» τα λόγια της ακόμα και μπροστά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν πίνω καφέδες με τα διευθυντικά στελέχη. Δηλαδή κάνω μόνο επαγγελματική προσέγγιση, τίποτα άλλο. Δεν έχουμε άλλη σχέση.

Δεν θέλω καθόλου να κάνω δημόσιες σχέσεις. Θέλω να κάνω σχέσεις ουσίας. Έχω καταλάβει τελικά ότι δεν χρειάζονται. Βέβαια εγώ δεν το έκανα επειδή ένιωθα ότι έτσι θα είναι καλύτερα για τη δουλειά μου, το έκανα γιατί έτσι είμαι εγώ και σε αυτό είμαι πολύ κάθετη. Με είδες ποτέ να κάνω δημόσιες σχέσεις; Θεωρώ ότι οι δημόσιες σχέσεις δεν θα σε καταξιώσουν. Μπορεί να σε διευκολύνουν λίγο στην αρχή, να σε κρατήσουν σε διάρκεια δεν μπορούν, σε διάρκεια θα σε κρατήσει μόνο η αξία σου. Άντε να κάνεις ένα χρόνο τηλεόραση γιατί έχεις δημόσιες σχέσεις, να κάνεις δύο, δεν γίνεται μετά θα σε ξεράσει το σύστημα. Και για αυτό είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω στην αξιοκρατία, γιατί δεν εγώ δεν βοηθήθηκα χαριστικά ποτέ και από κανέναν.