J2US – Η Δέσποινα Βανδή «κάρφωσε» την Φαίη Ρουμπίνη: «Δεν ήταν σωστό αυτό»

J2US

"Για μένα αυτό, ρε παιδί μου, αδίκησε τον Θανάση γιατί δεν του έδωσες αρκετό πεδίο να τον ακούσουμε" τόνισε η Δέσποινα Βανδή στο J2US.

Καθ’ όλα αιχμηρή ήταν η Δέσποινα Βανδή, στο νέο live του J2US που είδαμε το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα σκηνική προσπάθεια του Θανάση Πάτρα και της Φαίης Ρουμπίνη. Το διαγωνιζόμενο ζευγάρι κλήθηκε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Γιορτάζω» και η γνωστή τραγουδίστρια «κάρφωσε» την συνάδελφο της και παρτενέρ του παρουσιαστή.

Ειδικότερα, όταν της δόθηκε ο λόγος, η Δέσποινα Βανδή επισήμανε για το ζευγάρι του J2US πως «Φαίη μου, είναι ένα τραγούδι που είναι στην ευρύτερη περιοχή σου και φάνηκε ότι το απόλαυσες και το καταχάρηκες. Για μένα όμως αυτό, ρε παιδί μου, αδίκησε λίγο τον Θανάση. Γιατί δεν του έδωσες αρκετό πεδίο για να ακούσουμε τον Θανάση. Εγώ άκουγα μια Φαίη. Πρώτη, δεύτερες… Το χάρηκες τόσο πολύ και καλά έκανες που το χάρηκες αλλά ήταν λίγο εις βάρος του Θανάση».

«Δηλαδή Θανάσης διαγωνίζεται, Θανάση δεν ακούσαμε. Το χαρήκαμε πάρα πολύ το τραγούδι από σένα αλλά εγώ τον Θανάση τον άκουσα ελάχιστα σε ένα κουπλέ. Γιατί ακόμα και στα ρεφρέν υπερτερούσες».

«Φαίη μου, τον επισκίασες πάρα πολύ. Δεν ήταν σωστό αυτό για μένα. Θα προτιμούσα στο ρεφρέν, λοιπόν, αφού η έναρξη ήταν και τόσο μεγάλη, να τον αφήσεις μόνο του και να τον ακούσουμε λίγο καλύτερα. Δεν τον άκουσα εγώ τον Θανάση».

«Συμφωνώ και λίγο παραπάνω» υπογράμμισε, αμέσως μετά, ο Σταμάτης Φασουλής για την κριτική που άσκησε η Δέσποινα Βανδή με την οποία, για την ιστορία του J2US, συμφώνησαν και η Βίκυ Σταυροπούλου και η καλεσμένη Έλλη Κοκκίνου.