Η Ήβη Αδάμου άνοιξε την καρδιά της στο TLife και στον Χρήστο Κούτρα, μιλώντας για τη μητρότητα και την κόρη της που έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουινέλη.
Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά μετά τη γέννηση της Ανατολής, ενώ αναφέρθηκε και στις αγωνίες που έχει για τον κόσμο μέσα στον οποίο μεγαλώνει το παιδί της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν είμαι καθόλου ο ίδιος άνθρωπος πριν από την Ανατολή και μετά την Ανατολή. Τα παιδιά τελικά έρχονται για να μας διδάξουν πάρα πολλά πράγματα. Άρχισα να σκέφτομαι τρεις φορές πριν πω ή κάνω οτιδήποτε. Εγώ είμαι το πρότυπο για αυτό το μικρό ανθρωπάκι. Αύριο θα συμπεριφέρεται όπως βλέπει να συμπεριφέρομαι εγώ σήμερα. Είναι τεράστια ευθύνη», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Δεν ήξερα ότι μπορώ να αγαπήσω τόσο δυνατά. Δεν ήξερα ότι ένας τόσο μικρός άνθρωπος μπορεί να σε κάνει να νιώσεις τόση αγάπη».
«Έχω άγχη και φοβίες για το αύριο. Βλέπουμε καθημερινά πράγματα που δεν είναι φυσιολογικά. Γυναικοκτονίες, παιδιά που κακοποιούνται, πόλεμοι… Αναρωτιέμαι πολλές φορές πώς γίνεται να συμβαίνουν όλα αυτά το 2026. Έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει κανονικότητα.
Δεν μπορώ να ζω με τον φόβο. Συζητάμε τα πάντα μέσα στο σπίτι και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα μιλήσουμε στην Ανατολή για όλα. Θέλω να μάθει να προστατεύει τον εαυτό της, αλλά δεν θέλω να μεγαλώσει πιστεύοντας ότι ο κόσμος είναι μόνο σκοτεινός. Η ζωή είναι το σήμερα. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ζούμε», κατέληξε η Ήβη Αδάμου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ