Ιόλη Χιωτίνη: Ποια είναι η καλλονή του Cash or Trash;

Ιόλη Χιωτίνη

"Είμαι ένας από τους αγοραστές, ο ρόλος μου είναι να βλέπω τα αντικείμενα μέσα από το δικό μου πρίσμα, να μεταδώσω τι μου "λένε" εμένα και να τα αξιολογήσω", τονίζει η Ιόλη Χιωτίνη.

To Cash or Trash, μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη, κάνει πρεμιέρα στο Star το Σάββατο 21 Μαΐου στις 18:30! Είναι η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Η πανέμορφη Ιόλη Χιωτίνη είναι μία από τους αγοραστές του Cash or Trash και αποκαλύπτεται στο Breakfast @ Star.

«Είμαι στον χώρο του design 10 χρόνια τώρα. Έχω ξεκινήσει από βοηθός, δούλευα σε ένα από τα πιο δημιουργικά γραφεία στις Βρυξέλλες, στη συνέχεια στο Λονδίνο στο περιοδικό Wallpaper. Έχω κάνει μια πολύ μεγάλη πορεία. Στην Ελλάδα είμαι μόνιμα τα τελευταία δύο χρόνια και έχω το δικό μου γραφείο.

Μου άρεσε πάρα πολύ σαν concept, γιατί ουσιαστικά αυτό είναι το χόμπι μου, αυτό κάνω, διαχειρίζομαι ένα badget για τα έργα μου… Είμαι ένας από τους αγοραστές, ο ρόλος μου είναι να βλέπω τα αντικείμενα μέσα από το δικό μου πρίσμα, να μεταδώσω τι μου «λένε» εμένα και να τα αξιολογήσω», τονίζει η Ιόλη Χιωτίνη.

«Σέβομαι πάρα πολύ την κυρία Μοιραράκη, είναι πάρα πολύ επιτυχημένη στον χώρο της, έχει πολύ δικό της στυλ», λέει η Ιόλη Χιωτίνη και καταλήγει: «Είναι η πρώτη φορά που είμαι μπροστά από τις κάμερες, αλλά έχω μια εκπληκτική ομάδα και αισθάνομαι ασφάλεια».