Ποιο τηλεοπτικό ζευγάρι αυτοπροτάθηκε σε κανάλι για καθημερινή εκπομπή;

ζευγάρι

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόταση σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό έκανε γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι προκειμένου να παρουσιάσει, την επόμενη χρονιά, καθημερινή πρωινή εκπομπή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο MEGA Καλημέρα, το πρωινό της Παρασκευής, πρόκειται για ένα φρέσκο τηλεοπτικό ζευγάρι που είναι απλά αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, έχουν δηλαδή παρουσία, χωρίς να είναι παρουσιαστές. Είναι ζευγάρι με τηλεοπτική παρουσία αυτή τη στιγμή σε έναν συγκεκριμένο σταθμό, υπάρχουν συζητήσεις για να παρουσιάσει προσεχώς εκπομπή.

Και ενώ γίνονται όλα αυτά, φαίνεται πως το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα σε μια συνάντηση σε άλλο μεγάλο κανάλι για να προτείνει να κάνει μια καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή. «Πάντως αν είναι αυτοί που νομίζω, είναι μια πολύ ωραία πρόταση» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Πάτρας στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

«Πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά για όλους. Είναι μια ωραία πρόταση γιατί έχουν μπρίο, ταπεραμέντο και είναι λαμπεροί» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο παρουσιαστής στη συζήτηση που απλώθηκε στον αέρα του τελευταίου MEGA Καλημέρα.