Ιωάννα Μάνδρου: «Νομίζω ότι είναι διαζύγιο συναίνεσης του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου»

Ιωάννα Μάνδρου

"Με μεγάλη χαρά θα αντιμετώπιζα την επάνοδο της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ" υπογραμμίζει η Ιωάννα Μάνδρου.

Η Ιωάννα Μάνδρου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Πέμπτης, στον Alpha. Μέσα σε ‘όλα, μάλιστα, η έμπειρη δημοσιογράφος μίλησε τόσο για την μακρόχρονη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ όσο και το τηλεοπτικό διαζύγιο του Γιώργου Παπαδάκη με την Μαρία Αναστασοπούλου.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Μάνδρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προτάσεις μού έχουν γίνει αρκετές κατά καιρούς, είναι λογικό και φυσικό. Παραμένω όμως στον ΣΚΑΪ για 15η χρονιά. Είμαι σταθερός άνθρωπος, δεν έχω τον χαρακτήρα των μετακινήσεων αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας. Επίσης, δεν υπήρξα ποτέ οπαδός του να κάνω εκπομπή. Τώρα θα μου πει κάποιος γιατί, διότι δεν θέλω ωστόσο να έχω αυτή την ευθύνη».

«Επειδή είμαι προσωπικά φίλη και με τον Γιώργο Παπαδάκη και με την Μαρία Αναστασοπούλου, αυτό το διαζύγιο νομίζω πως δεν είναι ένα διαζύγιο κατ’ αντιδικία που λένε και στα νομικά. Νομίζω ότι είναι διαζύγιο συναίνεσης. Έχω ακούσει και γω το σενάριο να έρθει ξανά η Μαρία στον ΣΚΑΪ, γνωρίζω τις τελικές αποφάσεις του καναλιού».

«Με μεγάλη χαρά εγώ θα αντιμετώπιζα την επάνοδο της γιατί και τότε που έφυγε, δεν ήμουν από εκείνους που είπα «αχ, τι καλά που φεύγεις». Και για την Εύα Αντωνοπούλου δεν ήθελα να φύγει, γενικά δεν είμαι υπέρ των μετακινήσεων χωρίς ιδιαίτερο λόγο» συμπλήρωσε, επίσης, η Ιωάννα Μάνδρου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.