Ηλιάνα Ζέρβα: «Μετά το χωρισμό της μητέρας μου, ο πατέρας μου μπήκε στο ψυχιατρείο»

Ηλιάνα Ζέρβα

Όσα εξομολογήθηκε η Ηλιάνα Ζέρβα για την προσωπική της ζωή.

Συνέντευξη στην κάμερα του Love It παραχώρησε η Ηλιάνα Ζέρβα το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού, η γοητευτική τραγουδίστρια μίλησε για τον πατέρα της, καθώς και την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον χώρο του τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Ζέρβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα στο παρελθόν. Καθόλου στρωμένος δεν ήταν ο δρόμος με ροδοπέταλα για να φτάσω μέχρι εδώ».

«Οι γονείς μου επίσης καλλιτέχνες και χώρισαν όταν ήμουν εγώ ενός έτους. Έμαθα από τον στενό κύκλο της οικογένειας ότι ο μπαμπάς μου νόσησε μετά τον χωρισμό και είχε πάθει σοβαρή κατάθλιψη. Κάποιος από την οικογένεια τον είχε κλείσει και στο ψυχιατρείο. Έμαθα ότι τέσσερις μήνες μετά το χωρισμό, βρέθηκε στο ψυχιατρείο λόγω βαριάς κατάθλιψης και άλλαξε πολύ σαν άνθρωπος. Είμαι στα 18 μου, έχω τελειώσει το λύκειο και μπαίνω αποφασισμένη στη νοσηλευτική. Μόνο και μόνο για να δω πως είναι να βρίσκεται ένας άνθρωπος σε αυτή την κατάσταση».

«Δέχθηκα και γω σεξουαλική παρενόχληση από άνθρωπο του χώρου. Δεν είναι ότι πιο εύκολο να το διαχειριστείς, ειδικά ένα κορίτσι που είναι μικρό σε ηλικία. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα»συμπλήρωσε η μελαχρινή τραγουδίστρια στην κάμερα του μαγκαζίνο στον ΣΚΑΪ.