Μπέττυ Μαγγίρα: «Το ένιωσα κι εγώ με τον θάνατο της μητέρας μου»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Σε κάνει να πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου. Σίγουρα παίζει ρόλο και η ηλικία και ότι ωριμάζεις μεγαλώνοντας, οπότε μπορείς να το διαχειριστείς διαφορετικά" δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Με αφορμή την εξομολόγηση της Φωτεινής Δάρρα για την απώλεια της μητέρας της, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για τα συναισθήματα που βίωσε η ίδια όταν έφυγε από τη ζωή η δική της μητέρα.

«Εγώ θα μείνω ότι και με το φευγιό της μάνας της είχε μία απελευθέρωση, μια λύτρωση, ενηλικίωση. Θα συμφωνήσω γιατί ένιωσα κι εγώ το ίδιο. Δεν το λέω από την άποψη ότι η μαμά σου σε κρατά σε κάτι, αλλά είναι τέτοιο το σοκ και τέτοια η διάσταση που παίρνει μέσα σου το γεγονός, που λες ότι θα ζήσω και θα κάνω πραγματικά αυτό που μου αρέσει και δεν θα δώσω κι αναφορά σε κανέναν» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα συγκινημένη και πρόσθεσε:

«Κι εγώ το ένιωσα με το φευγιό της μητέρας μου. Ίσως πια ενηλικιώνεσαι και νιώθεις πως φεύγεις από τον λώρο. Σε κάνει να πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου. Σίγουρα παίζει ρόλο και η ηλικία και ότι ωριμάζεις μεγαλώνοντας, οπότε μπορείς να το διαχειριστείς διαφορετικά».